A betakarítási szezon közeledtével szeretnénk figyelmébe ajánlani legújabb használtgép-akciónkat! Vásároljon a KITE Zrt.-től használt kombájnt 2020. júliusában és most egyes használt kombájnok mellé ajándék after-sales utalványt kaphat, amit alkatrészre vagy szervizszolgáltatásra is fordíthat!

A KITE Zrt.-nél nem csak használt John Deere, hanem Claas, New Holland és Case márkából is válogathat. A közel 90 db elérhető kombájnkínálatunkban ládás (5 és 6 ládás kivitel) és rotoros kivitelűek egyaránt megtalálhatók.

2020. júliusában remek akció keretében meghatározott használt kombájnok mellé most ajándék after-sales utalvány kaphat, amit alkatrészre vagy szervizszolgáltatásra is fordíthat nálunk! A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért keresse gépértékesítőnket

Keresse gépértékesítőinket!

Segítség a finanszírozásban, az Ön igényeire szabva

A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját levesszük az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk. Új és használt gép vásárlásakor is lehetősége van használtgép-beszámításra, így Önnek nem kell időt és energiát fektetnie használt gépének, gépeinek eladásába.

JOhn Deere kombájn kite

A KITE Zrt. agronómia területén a vetőmag-, növényvédőszer-, és műtrágya-kereskedelem mellett terménykereskedelemmel is foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy Önnek lehetősége van a használt kombájn vásárlásakor akár a kombájn teljes vételárát terménnyel is kifizetni.

Kattintson ide az aktuális használt gépeink eléréséhez!