A CEO angol nyelvű, nemzetközi üzleti magazin egy figyelemre méltó interjút közölt a KITE Zrt. vezérigazgatójával, Szabó Leventével, bizonyítandó, hogy cégünk működése nemzetközi szinten is érdeklődésre ad okot. A cikk alapvetően a KITE Zrt. jövőbe mutató tevékenységére koncentrál.

Always renewing (Folyamatos megújulás) címmel jelent meg egy interjú Szabó Leventével a CEO üzleti magazin júniusi számában, melyben cégünk vezérigazgatója a megújulás és újítás szükségességét emelte ki, melyek munkássága alatt új termékek, szolgáltatások és piacok formájában realizálódnak a KITE Zrt.-nél.

A CEO Magazine a világ legsikeresebb üzletembereivel készített interjúit jelenteti meg havi szinten, régiós bontásban. 5 nemzetközi kiadásban jelenik meg és  39 országban érhető el világszinten. A magazin sokkal több, mint egy gazdasági lap: információforrást, inspirációt és motivációt nyújt a világ legsikeresebb vezetői, befektetői és vállalkozói számára. Ezért is tölt el bennünket büszkeséggel, hogy a legújabb európai számában a mezőgazdasági szektor témakörben a KITE Zrt.-ről szóló anyag kapott helyet.

CEO 06/220 címlap
A júniusi szám címlapja

A cikket a magazin honlapján az alábbi linken tudják megtekinteni:

https://www.theceomagazine.com/executive-interviews/agriculture-farming/levente-szabo/

A teljes magazin a következő linken érhető el, a cikk a 100. oldalon található.

http://magazine.theceomagazine.com/books/vbhs/#p=1