A John Deere bálázókat rendszeres, alacsony karbantartási igényű működésre tervezték, lehetővé téve a folyamatos, tömör bálák készítését. A szezon közeledtével, szeretnénk figyelmébe ajánlani az új G és M sorozatú bálázóinkat, amelyeket most árfolyamkockázat nélkül, forintos áron vásárolhat meg!

A John Deere széles bálázó portfóliójában egyaránt megtalálhatóak a fix -és változókamrás hengeres bálázók, valamint a kockabálázók is. A több, mint 60 éves gyártási tapasztalatnak, a minőségnek és a nagy portfóliónak köszönhetően a világon immáron több, mint 350 000 gazdálkodó választott John Deere bálázót!

">

Magyarország egyetlen hivatalos új John Deere gépforgalmazójánál, a KITE Zrt.-nél most árfolyamkockázat nélkül, akciós forintos áron vásárolhat meg új John Deere G és M sorozatú bálázót 2020. júniusában csupán a meghatározott készlet erejéig! Az akció keretében például az új John Deere V451G típusú bálázó már nettó 9 400 000 Ft-tól elérhető.


Ráadásul most egyedi, rendkívül kedvező finanszírozás is igénybe vehető fizetési türelmi idővel! Érdemes tehát felkeresnie az Ön KITE gépértékesítőjét az akció részleteiről, feltételeiről. 


A John Deere G és M sorozatú bálázók optimális választást jelentenek a rendszeres és változatos használathoz. Robusztusak és kompaktak, leginkább a száraz terményeknél, a szalma és a széna bálázásához ideális választás.

A korábbi típusokhoz képest (JD 800 sorozat) az új fejlesztésű bálázók előnye a nagyobb bálatömörség a mechanikusan zárható bálakamra-ajtónak köszönhetően, illetve a jobb anyagtovábbítást lehetővé tevő integrált csigás rotor, valamint a hosszabb élettartamra tervezett, nagyobb átmérőjű és jobb tömítettséggel rendelkező csapágyazás. Ezáltal nagyobb teljesítmény és megbízhatóság érhető el.

">

A vezérelt ujjas, nagy kapacitású, széles rendfelszedő elhagyásmentes felszedést biztosít. A rendfelszedőtől a termény az integrált csigás anyagtovábbítón vagy elődarabolón keresztül jut a bálakamrába. A szabadalommal védett integrált csigás rotor nagyobb mennyiségű anyag továbbítását és feltekeredés-mentes üzemeltetést kínál.


A bálakamra nagy belépő keresztmetszete a piacon egyedülálló módon biztosítja a kamra tökéletes anyagellátását. A bálakamrában hosszú élettartamú, kimagasló szakítószilárdságú gumi és nylon/ poliészter rétegből álló 6 darab heveder képezi a bálát. A John Deere hevederes bálázóinak jellemzője a lágy bálamag (SoftCore) készítésének lehetősége. Különösen előnyös, ha egy jól átszellőző, de keményebb héjjal rendelkező bálát szeretnénk készíteni.


Az akciós bálázók teljes műszaki és specifikációs tartalmáért keresse gépértékesítő kollégánkat!