Nagy teljesítmény, maximális hasznos üzemidő és a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költség. Ezek azok a tényezők, amire Önnek igazán szüksége van új permetezőgép esetén. A John Deere vontatott permetezőgépek testre szabott megoldásokat nyújtanak, ráadásul most akciós áron érhetők el!

2020. májusában most egyedülálló akcióban, árfolyamkockázat nélkül, forintos áron vásárolhat új John Deere vontatott permetezőgépet már nettó 15 800 000 Ft-tól csupán a meghatározott készlet erejéig! Érdemes felkeresnie KITE gépértékesítőjét az akció részleteiről és az aktuális készletről!

Miért érdemes John Deere permetezőgépet vásárolni?

Intelligens megoldások sokasága

Az időzítés és a kijuttatási technológia csaknem ugyanolyan fontos, mint a megfelelő növényvédő szer kiválasztása. A John Deere vontatott permetezőknél olyan intelligens funkciók érhetők el, amelyek használatával Ön maximalizálni tudja a permetezési hatékonyságot. Többek között ilyen a szakaszvezérlés (Section Control), a teljes dokumentáció (Field Doc), a differenciálás (VRA), az automatikus keretszintezés (BoomTrac), az automatikus tartályfeltöltés (AutoFill) és a kormányzott vonórúd.

Permetező akció

Kiemelkedő menetteljesítmény

A permetezőgép gerincét az erős, jól kiegyensúlyozott alváz biztosítja. Az alvázban alacsonyan helyezkedik el a tartály, így a permetezőgép súlypontja rendkívül alacsonyra került. Az így létrejött stabilitás és keresztirányú súlyeloszlás lehetővé teszi, hogy a permetezőgép munka közben is stabil maradjon, így nagy sebességnél is hatékony permetezés érhető el.

Permetező akció

Stabil, strapabíró és erős szórókeret

Az erős acél szórókeret mindegyik hajláspontja csapágyazott, így kemény munkában is biztosított a hosszú élettartam. A sérülések elkerülése érdekében a fúvókák és a rozsdamentes acél permetezővezetékek teljesen védett pozícióban helyezkednek el.

Permetezo akció kite

Alacsony súlypont

Minél alacsonyabban található a gép súlypontja, annál stabilabb a gép. A JD permetezőgépek tervezésekor is ezt tartották szem előtt, így a gépek stabilabbak, könnyebben irányíthatók. Az alvázban alacsonyan elhelyezett tartályt a robusztus főváz teljesen körülveszi, ezáltal a permetezőgép súlypontja rendkívül alacsonyra került.

Permetező akció a KITE Zrt.-nél

Egyszerű feltöltés

Legyünk őszinték: permetezni akarunk kint a földön és nem az előkészületekkel bajlódni. A John Deere vontatott permetezőgépnél éppen ezért igyekeztek a feltöltést annyira megkönnyíteni, amennyire csak lehet. Az előnyök az Önt körülvevő ergonomikus kezelőállásnál kezdődnek, mely könnyűvé, biztonságossá és gyorssá teszi a feltöltést. A kezelőállás tartós kézi szelepekkel van felszerelve. A munkát még egyszerűbbé teszi az AutoFill (automatikus tartály feltöltés) opció.

73 évnyi tapasztalat és innováció

A John Deere 1947 óta foglalkozik a permetezési technológia fejlesztésével, így több, mint 73 évnyi tapasztalat és innováció ölt testet minden egyes új John Deere permetezőgépben.

Permetezo KITE akció