A KITE Zrt.-nél a legnagyobb óvintézkedések betartása mellett van lehetőség a mezőgazdasági gépekre leszerződni, azokat megvásárolni. A termelés nem állhat le, a megfelelő időben végzett agrotechnológiai beavatkozásokra nagyon nagy szükség van. Íme egy akció a szezonra készülve!

A koronavírus hatásait látjuk, tapasztaljuk. Ilyen például az ingadozó árfolyam, amely természetesen hatással lehet a gép árára is. A másik kockázat a szállítási bizonytalanság, hogy vajon időben megérkezik-e a gép. Ezek a kockázatok gyakorlatilag minimálisak a legújabb akciónkban, hiszen 2020. májusában új John Deere bálázók és vontatott permetezők vásárolhatók meg akciós forintos áron (vagyis árfolyamkockázat nélkül), csupán a meghatározott készlet erejéig! Érdemes tehát felkeresnie a KITE gépértékesítőjét az akció feltételeiről, részleteiről!

Új JOhn Deere bálázók készletrőé

Új John Deere bálázók a megbízhatóság jegyében

Az első gépet a John Deere megbízható és hatékony bálázóinak hosszú sorából több mint 60 évvel ezelőtt állították elő. Azóta több mint 350.000 bálázó gördült ki a gyárból. Az évtizedes innováció és tapasztalat eredménye: kőkemény, kiváló tömörségű és tökéletes henger alakú bálák. A John Deere bálázók pontosan ezt a bálaminőséget nyújtják, méghozzá nagy sebességgel, napról napra, szezonról szezonra.

">

Új John Deere vontatott permetezők nagy teljesítményre hangolva

Nagy teljesítmény, maximális hasznos üzemidő és a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költség. Ezek azok a tényezők, amire Önnek igazán szüksége van új permetezőgép esetén. Az általunk kínált M700/M700i sorozatú permetezőgépek testre szabott megoldásokat nyújtanak, amelyek az intenzív és a kevésbé intenzív növénytermesztéshez egyaránt ideálisak. A rendelhető opciók széles választéka rendkívül egyszerűvé teszi az ideális felszereltség összeállítását.

">