Lassan közeledik a betakarítási szezon, amire jó előre felkészülni. Az időben átgondolt és beütemezett betakarítógép-vásárlás és -felkészítés, különösen használtgép-vásárláskor kifizetődő. Tekintse meg legújabb akciós kiadványunkat, amelyben használt kombájnokat és bálázókat talál kedvező áron.

Legyen szó új vagy egy használt kombájn megvásárlásáról, egy gazdálkodás életében ez komolyabb mértékű beruházást jelent. Viszont egy jól és gondosan kiválasztott betakarítógép hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt.

Legújabb kiadványunkban használt bálázókat és kombájnokat talál akciós áron. Gondolkodjon előre, és vásárolja meg a gazdaságára legjobban illeszkedő használt gépét most!

KITE HGV katalógusKattintson ide a kiadványért!

Miért érdemes a KITE Zrt.-től használt gépet vásárolni?

Készletgépek

Több, mint 400 db eladó használt gép van készleten, amelyek géptelepeinken megtekinthetők, azonnal vihetők!

Széles márkakínálat

Nemcsak John Deere, hanem Claas, New Holland, Case, Fendt, Massey Ferguson, Deutz Fahr, Landini, Lamborghini, Renault, Steyr, Rába, JCB, Manitou, Köckerling, Vaderstad, Gaspardo, Rabe, Amazone, Monosem, Rauch, Sulky, Kuhn, Krone, SIP és más márka is megtalálható géptelepeinken.

KITE használt gépek

Nagy gépportfólió

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók traktorok, kombájnok, rakodók, szecskázógépek, vetőgépek, permetezőgépek, műtrágyaszórók, bálázók, kaszák, magágykészítők, rövidtárcsák, sorközművelők, ekék, lazítók, nehéz szántóföldi kultivátorok és egyéb munkagépek.

Személyre szabott kedvező finanszírozás

A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját levesszük az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk.

Segítség a gépszállításban

Igény esetén a megvásárolt használt gépét segítünk elszállítani az Ön telephelyére.