Új kombájnberuházásnál a gép műszaki és specifikációs tulajdonságai mellett sokszor a legfontosabbak a különböző beruházást segítő lehetőségek a finanszírozás tekintetében. A legújabb akcióinkban többféle megoldással igyekszünk segíteni a leendő kombájnvásárlóinknak ezen a területen is.

Egy jól és gondosan kiválasztott betakarítógép hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt. Legtöbbször azonban egy új kombájn komoly kezdeti beruházást jelent egy gazdálkodás életében. Ezt mi is tudjuk.

Éppen ezért a KITE Zrt.-nél igyekszünk többféle finanszírozási lehetőséget kínálni leendő vevőinknek, amelyek megkönnyíthetik a választást a John Deere kombájnok és a KITE mellett.

John Deere kombájn akció a KITE Zrt.-nél

Fizessen terménnyel az új John Deere kombájnért!

Új John Deere kombájn vásárlása esetén Önnek lehetősége van a gép teljes vételárát akár terménnyel is kifizetnie (búza, kukorica, napraforgó, repce), legyen szó forintos vagy devizás terményárról! Terményét gépkocsira rakva az Ön telephelyéről szállítjuk el, így Önnek a fuvarral sem kell bajlódnia.

Most egyedülálló akció keretében, kiemelkedően jó árat adunk a 2020-as betakarítású EURO minőségű búzájáért, ha most vesz új John Deere kombájnt! Az akció részleteiről érdeklődjön gépértékesítőinknél!

Új John Deere kombájn kedvező árfolyamon

A jelenlegi járványügyi helyzet kedvezőtlen hatásait tapasztaljuk az árfolyamban is. Ezt kiküszöbölve, a KITE Zrt. 2020. áprilisában a piaci árfolyamnál egy sokkal kedvezőbbet biztosít meghatározott új John Deere kombájnok körére, csupán a készlet erejéig.

John Deere kombájn akció

Használtgép-beszámítás

Új kombájn vásárlásakor lehetőség van használtgép-beszámításra, így Önnek nem kell időt és energiát fektetnie használt gépének, gépeinek eladásába.

KITE Hiteliroda – segítség a finanszírozásban az Ön igényeire szabva

2010-ben indult KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját is levesszük az Ön válláról. Gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk. 2010 óta már több mint 2000 elégedett partner választott minket és több, mint 150 milliárd forint értékű gépfinanszírozást bonyolítottunk le.

További információt a John Deere kombájnokról ide kattintva talál!