Magyarország Kormánya az ország egész területére vonatkozó kijárási korlátozást rendelt el a 2020. március 28-tól április 11-ig terjedő időszakra. A rendelet szerint a korlátozás a KITE Zrt. működését nem befolyásolja, a korábban bevezetett munkarend szerint folytathatjuk a tevékenységünket.

A KITE Zrt. 2020. március 15-én Operatív Törzset állított fel, melynek feladata – a rendkívüli helyzet fennállása alatt - a vállalat további zavartalan működésének biztosítása. Az újonnan kialakított munkarendünk összhangban van a jelen kormányzati intézkedésekkel. Az eredményessége alapján pedig kijelenthetjük, hogy a KITE Zrt. tevékenysége zavartalan, működése stabil.

Munkatársaink és partnereinek egészségének védelme érdekében a kijárási korlátozás ideje alatt is „A” és „B” hetes beosztásokban, hosszabbított munkarend mellett, hetes ciklusokban dolgoznak azon kollégáink, akik esetében a feladatok elvégzése személyes jelenlétet igényel a KITE Zrt. alközpontjainak vagy központjának területén. Munkavállalóink másik csoportja továbbra is otthoni távmunkában végzi a feladatait, melyhez minden szükséges informatikai eszköz a rendelkezésükre áll. A számlák befogadása és azok határidőre történő pénzügyi teljesítése folyamatos és zavartalan.

Kereskedelmi tevékenységünk változatlan, továbbra is állunk vevőink rendelkezésére szezonális beruházási és inputajánlatokkal, széles választékkal, melyekről értékesítő kollégánktól és a különböző, jól megszokott felületekről folyamatosan lehet információt szerezni. A megrendelt termékek partnereink részére történő átadását továbbra is elsősorban kiszállítással valósítjuk meg, belső logisztikai hálózatunk kapacitását megnöveltük a folyamatos és ütemes ellátás biztosítása érdekében. Az árufogadás korábban megadott rendje változatlan, a KITE Zrt. területére az árubeszállító, fuvarozó eszközök beléphetnek, az újonnan kialakított protokollnak megfelelően.

Hiszünk abban, hogy ezen intézkedéseinknek köszönhetően partnereink kiszolgálása folyamatos marad, és a mezőgazdasági szektor tevékenysége a megszokott módon és színvonalon folytatódik tovább.

Nádudvar, 2020. 03. 30.