A kialakult járványügyi helyzetrevaló tekintettel, a vállalatunknál bevezetett megelőző intézkedések miatt, a március 26-27-re tervezett gépvásár sajnos elmarad! Viszont van egy nagyon jó hírünk: úgy döntöttünk, hogy az akciós árak így is megmaradnak!

Sajnos a kialakult helyzet nem tette lehetővé a KITE gépvásár megtartását, amely minden évben több száz érdeklődött vonzott, és, ahol sokan megtalálták a gazdaságuk számára ideális új vagy használt gépet. Nem titok, hogy a rendezvényre most is nagy akciókkal készültünk, amelynek keretében több száz használt gép vár(t) gazdára. Úgy döntöttünk, hogy habár a gépvásár mint rendezvény elmarad, az akciós árak mégis megmaradnak!

Íme 5+1 érv, amiért érdemes a KITE Zrt.-től használt gépet vásárolnia:

1. Készletgépek

Több, mint 400 db eladó használt gép, amelyek készleten vannak, géptelepeinken megtekinthetők, azonnal vihetők!

2. Széles márkakínálat

Nemcsak John Deere hanem Claas, New Holland, Case, Fendt, Massey Ferguson, Deutz Fahr, Landini, Lamborghini, Renault, Steyr, Rába, JCB, Manitou, Köckerling, Vaderstad, Gaspardo, Rabe, Amazone, Monosem, Rauch, Sulky, Kuhn, Krone , SIP és egyéb márkák.

3. Nagy gépportfólió


Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak traktorok, kombájnok, rakodók, szecskázógépek, vetőgépek, permetezőgépek, műtrágyaszórók, bálázók, kaszák, magágykészítők, rövidtárcsák, sorközművelők, ekék, lazítók, nehéz szántóföldi kultivátorok és egyéb munkagépek.

4. Személyre szabott kedvező finanszírozás


A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját levesszük az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk.

5. Segítség a gépszállításban

Segítség a gépszállításban

5+1. Akciós árak!

Habár a gépvásár elmarad, az akciós ár megmarad! Tekintse meg akciós gépeinket tartalmazó kiadványunkat itt: