Ahogyan arról a híradásokból már Ön is értesülhetett, az Európában megjelent koronavírus (COVID-19) járvány kapcsán az Európai Unió tagállamai - a vírus terjedésének lassítása érdekében - sorozatosan vezetnek be korlátozó intézkedéseket, melyek jelenleg elsősorban a személyforgalmat érintik.

Ezzel összefüggésben azonban, várhatóan az áruszállításban is csökkennek a kapacitások, mely fennakadásokat eredményezhet az unión belüli árumozgásban.

A különböző technológiai műveletek, beavatkozások elvégzésének lehetséges időpontja – az időjárási körülmények változékonysága miatt - előre nehezen meghatározható. A KITE Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a mezőgazdasági termeléshez szükséges valamennyi agronómiai inputanyag, alkatrész, valamint beruházási termék lehetőség szerint hiánytalanul és a megfelelő időben az Önök rendelkezésére álljon.

Partnereink kiszolgálását jelenleg zökkenőmentesen tudjuk biztosítani, raktárainkban a készletek rendelkezésre állnak, és a továbbiakban is törekszünk a kiszolgálás zavartalan lebonyolítására. A kialakult járványügyi helyzet és az annak kapcsán várható intézkedések ellenére igyekszünk stabil pontot jelenteni az Önök számára akkor is, ha az intézkedések hatására számítanunk kell a logisztikai láncok lassulására, kapacitásainak esetleges szűkülésére.

Ezért arra kérjük Partnereinket, hogy telefonon vagy emailben vegyék fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, és egyeztessenek a már megrendelt inputanyagok és beruházási termékek átvételéről, valamint a későbbiekben felmerülő további igényekről, annak érdekében, hogy azokat a megszokott színvonalon tudjuk biztosítani az Önök részére, és ezzel hozzájáruljunk termelési tevékenységük zavartalan folytatásához, valamint együttműködésünkkel közösen segítsük a mezőgazdaság üzemelésének folytonosságát.

NÁDUDVAR, 2020. március 16.