A tartósság, hatékonyság vagy a minőség nem csupán jól csengő fogalmak a SIP-nél, hanem az egész vállalat működését meghatározó érték- és célrendszer. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a készletünkön lévő új SIP kaszák, rendterítők és rendsodrók 2 éves gyári garanciával vásárolhatóak meg!

60 évnyi tapasztalat

Immáron több, mint 60 év tapasztalata, innovációja ölt testet minden egyes új SIP gépben. A SIP kaszák, rendterítők, rendsodrók tervezésénél a tartósság, hatékonyság és a könnyű kezelhetőség voltak a legfontosabbak szempontok. Az egyszerű és tartós konstrukciónak köszönhetően rövid időn belül beüzemelhetőek az eszközök, így Önnek több ideje marad az effektív munkavégzésre.

SIP Kasza JOhn Deere traktorral

Széles portfólió

Hazánkban a KITE Zrt. a SIP gépek hivatalos forgalmazója. Portfóliónkban megtalálhatja az Ön gazdaságára legjobban illeszkedő SIP kaszát, legyen szó oldalkaszáról, front függesztésű kaszáról, vontatott kaszáról vagy kasza kombinációkról. A rotoros rendterítők mellett a rendképzőkből rotoros és hevederes technológia is rendelkezésre áll.

SIP rendsodró

2 év gyári garancia és akció!

Az, hogy mennyire bízik a gyártó is a gépeiben mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy az új SIP munkagépekre 2 év garanciát vállal a gyár, legyen szó kaszáról, rendterítőről vagy akár rendsodróról, mindezt most egyedülálló akcióban csak a KITE Zrt.-nél, csupán a készlet erejéig! További részletekért és az aktuális gépeinkért keresse fel KITE gépértékesítő kollégánkat!

SIP kasza