Tavasszal még nagyobb fokozatra kapcsol az élet a mezőgazdaságban, ez időszakban végzett mezőgazdasági munkák nagyban befolyásolják a majdani betakarítandó termény minőségét és mennyiségét. Gondoljunk csak az előttünk álló magágykészítési, vetési, tápanyag utánpótlási vagy növényvédelmi feladatokra.

Új gép beszerzésén túl Önnek lehetősége van használt mezőgazdasági gépeket is vásárolnia a KITE Zrt.-től. Több, mint 400 db használt gép közül választhatja ki az Ön gazdaságára legjobban illeszkedő erőgépet vagy munkagépet.

Használt permetezőgép

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak használt traktorok, kombájnok és adapterek, rakodók, ekék, lazítók, magágykészítők, műtrágyaszórók, szemenkénti vetőgépek, sűrűsoros vetőgépek, önjáró és vontatott permetezőgépek, bálázók, műtrágyaszórók és egyéb használt gépek.

használt kite kombájnok a KITE Zrt. központi udvarán

Igen sokszínű és változatos a gépkínálat a márkát illetően is. Nem csak John Deere, hanem Case, Claas, Challanger, Deutz Fahr, Fendt, New Holland, Massey Ferguson, Landini, Rába, MTZ, Amazone, Vaderstad, Rabe, Orthman, Oros, Geringhoff, Orthman, Rauch, Kuhn, Lemken márkák közül választhat.

Használt traktorok a KITE központi udvarán

Érdemes tehát felkeresnie az Ön KITE használt gép értékesítőjét az aktuális akcióról, gépekről, részletekről!

A tavaszi munkákra fókuszálva tekintse meg legújabb akciós használt gép kiadványunkat!