Immáron sokadik éve képviseltetjük magunkat Magyarország mezőgazdasági megakiállításán, a budapesti vásárvárosban, hagyományosan január végén megrendezésre kerülő AgrárgépShow-n. Minden évben célunk a legújabb trendek és termékek bemutatása. Idén azonban új dimenziót nyitunk a gazdálkodók előtt.

A KITE Zrt. missziója az évek során mit sem változott: a mezőgazdasági termelést komplex megoldásokkal segíteni a hatékony, fenntartható és gazdaságos működés érdekében. Ezt a célt szolgálta a precíziós gazdálkodás bevezetése a 2010-es évek elején, mely komplexitása révén, illetve a modern, műhold által vezérelt eszközök használatával ezen elveket elégítette ki.

Az idei évben ebben lépünk tovább. A 2020-as AgrárgépShow közönsége számára egy olyan rendszer bemutatásával készülünk, mely keretbe foglalja a modern mezőgazdasági üzemek működtetéséhez szükséges feltételrendszereket, a mezőgazdaság innovatív műszaki, agrotechnológiai és informatikai fejlesztéseit integrálja és adaptálja a helyi termelési viszonyokra.

Látogassanak el 2020. január 22. és 25. között a Hungexpo F pavilonjába és ismerkedjenek meg a KITE Zrt. jövőbe mutató koncepciójával!

A kedvezményes belépőjegyekre jogosító regisztrációt az alábbi linkekre kattintva érhetik el.

http://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L107882F4D30