Az „Egy tábla csokival a beteg gyerekekért! – Karácsonyi csokigyűjtés, egy üzenettel” felhívás keretében több mint 120 kg édességet gyűjtött össze a KITE Zrt. kollektívája, amelyet december 17-én adtunk át a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány részére.

Összefogott a KITE azért, hogy a beteg gyerekeknek szebb lehessen a karácsonya. Országszerte húsz alközpontunk és a nádudvari központunk dolgozói gyűjtötték a csokikat, valamint azokat a bátorító, kedves üzeneteket, amelyek a beteg gyerekek számára erőt adhatnak a nehéz mindennapokban.

Az akció során több mint 120 kg édesség gyűlt össze, amelyet Zsupos Sándor, a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kuratóriumi elnöke vett át cégünk képviselőjétől.

Átadtuk a csokiadományt

Zsupos Sándor elmondta, a felajánlott édességek a gondos, szavatossági idő szerinti átválogatás után több részletben jutnak el országszerte a gyermek-hematológiai centrumokba.

Köszönjük valamennyi kollégánknak a felajánlott édességeket, a gyerekeknek írt kedves szavakat, és legfőképpen azt, hogy mi „kitések” közösen álltunk egy jó ügy mellé!