2019 szeptemberében és októberében került megrendezésre az a bemutató körút, amely során az új Pellenc Grapes’ Line vontatott szüretelőcsaládot mutattuk be az érdeklődő közönségnek. A négy borvidéken megrendezett esemény számos érdeklődőt vonzott a szőlészek és borászok körében.

A Hajós-Bajai, Balatonboglári, Villányi és Zalai Borvidéken egyaránt a Grapes’ Line 80-as modell került bemutatásra, amely a család zászlóshajója. A Selectiv Process válogató rendszerrel felszerelt szüretelő munkája minden helyszínen vitán felül kiváltotta a szakemberek elismerését. A nagy frekvenciájú lineáris bogyózóból és kettős görgősorból felépített rendszer egyedülálló tisztasággal képes szüretelni, így a borászatba beszállított szőlő minősége minden igényt kielégít.

Pellenc Grepes Line

A Grapes’ Line család további 4 tagjával együtt kiegészítve egy olyan széles portfólió áll a szőlőtermesztők rendelkezésére, amelyek a legegyszerűbb mechanikus beállítású gépektől kezdve a bemutatón szereplő érintőképernyős kijelzővel állítható, magas minőségi elvárásoknak megfelelő eszközökig bárki számára megoldást nyújthatnak a szüretelésben.