A Vasas Új Stadion centerpályáját a jövőben szintén egy Dennis G860-as professzionális stadionfűnyíró gép fogja nyírni! A gépet ünnepélyes keretek között 2019. november 5-én adtuk át a stadion szakembereinek. Reméljük hasznos társuk lesz a hatékony munkavégzésben!

A Dennis cég nevéhez kapcsolható a világ első hengerkéses fűnyírójának kifejlesztése. Az elmúlt 90 év tapasztalatának és a tökéletes játékterület kialakítására törekvő szakmai elvárásoknak köszönhetően a Dennis mára a stadionok egyik legelismertebb professzionális fűnyírója lett.

A Vasas élvonalbeli focicsapata 1911. március 16-án alakult a sportclub labdarúgó szakosztályaként. Története során hat alkalommal nyert magyar bajnoki címet, négy alkalommal pedig kupagyőztes volt. A magyar labdarúgó csapatok élvonalbeli mérkőzései alapján számított eredményességi listán az 5. helyet tudhatja magáénak. Támogatottsága, szurkolótábora, szimpatizánsai pedig a legutóbbi felmérés alapján körülbelül 140-150 000 szurkolóra tehető és ezzel az 3-4. helyre sorolható.

Mondhatnánk, hogy a név kötelez, ezért az új stadionban kialakított kiváló gyepfelület megőrzéséhez, fenntartásához magas szakmai követelmények párosulnak , melyhez a felhasznált minőségi technológiák és alapanyagok egyaránt szükségesek.