Október 18-án a Hajdúszoboszlói Bóbita Óvoda, október 22-én pedig a Földes Községi Napközi Otthonos Óvoda óvodásait látta vendégül a KITE Zrt. nádudvari központja. A gyerekek ez idő alatt bepillantást nyertek a cégünk életébe, és játékos programokon vettek részt.

A hajdúszoboszlói óvodásoknak Orbán Ernő általános üzletágigazgató helyettes tartott előadást, és egy óvodásoknak összeállított animációs kisfilm segítségével mutatta be cégünk fő tevékenységi területeit. A gyerekek kívülről és belülről is megcsodálhattak egy John Deere traktort, valamint különböző elektromos meghajtású JD játékokat (gator, kistraktor) is kipróbálhattak. Sőt, még egy igazi Gatorba is beleülhettek, amellyel egészen a logisztikai központig és visszautazhattak.

A földesi óvodások programja a logisztikai központtól indult, ahol megtekintették az épületet és az azt körülvevő gépparkot. A KITE tevékenységeit a kicsiknek készült animációs kisfilm segítségével Török Anna oktatási előadó mutatta be. Az előadás után az óvodások rajzoltak, kirakóztak, és kipróbálták az elektromos JD játékokat, valamint megismerkedtek a szelektív hulladékgyűjtés fontosságával.

Óvodások a KITE-ben