Az élet nem áll meg a betakarítás végeztével. A learatott termény jó áron történő értékesítése sokszor a siker kulcsa egy gazdálkodás eredményes működésében. A magas terményhozamokat természetesen sok tényező befolyásolhatja, ilyen például a megfelelő gépesítés.

„Két legyet egy csapásra”. Leginkább ezzel a közmondással lehet leírni a legújabb ajánlatunkat mindazon partnereink számára, akiknek eladó HO napraforgójuk van és közben új traktor vásárlásán gondolkodnak a közeljövőben.
Traktorvásárláskor nagy hangsúllyal esnek a latba a különböző beruházást segítő megoldások lehetőségei a finanszírozás tekintetében. A KITE Zrt.-nél igyekszünk többféle finanszírozási lehetőséget kínálni leendő vevőinknek, amelyek megkönnyíthetik a választást a John Deere traktorok és a KITE mellett. Éppen ezért most egy remek akciót hirdetünk!

John Deere traktor HO napraforgóért

Ha a KITE Zrt. készletén lévő új John Deere traktort vásárol 2019. szeptember 25. és 2019. október 21. között, a gépét kifizetheti terménnyel is. Most kiemelkedően jó árat fizetünk a HO napraforgójáért, akár a traktor teljes vételáráig, legyen szó forintos vagy devizás terményárról! Terményét gépkocsira rakva az Ön telephelyéről szállítjuk el, Önnek a fuvarral sem kell bajlódnia.
Így  „egy csapásra” megoldódik a traktorvásárlás és a terményeladás kérdése.

A további információkért és a részletekért keresse KITE gépértékesítőinket!