A KITE Zrt. 2017-ben vált a HAGIE önjáró permetezőgépek hivatalos forgalmazójává. Így a John Deere permetezőgépek mellett bővítettük kínálatunkat mindazon gazdálkodók számára, akik a kiváló munkaminőség és területteljesítmény mellett nagy hasmagassággal rendelkező önjáró permetezőgépet szeretnének.

A HAGIE önjáró permetezőgép legfontosabb előnyei között elsőként a John Deere intelligens megoldások rendelkezésre állását, a 2 méteres hasmagasságot, az egyedülálló szántóföldi menetteljesítményt és a kimagasló produktivitást érdemes kiemelni.

A John Deere permetezőgépek szortimentje

A gépkezelők maximális komfortját a prémium fülke és a már jól bevált John Deere automata kormányzás biztosítja. A gép 2 méteres szabad hasmagassága lehetőséget nyújt az inputanyagok kijuttatására a növény teljes tenyészidejében. A 300 LE teljesítményű John Deere erőforrás, az egyedülálló hidrosztatikus hajtás és a légrugós felfüggesztés lehetővé teszi a kimagasló szántóföldi és közúti menetteljesítményt, az összkerékkormányzással pedig minimalizálhatjuk a taposási kárt a kiváló manőverezőképesség mellett.

 Hagie önjáró permetező munka közben

A gép felszerelhető Night Spray kiegészítő fúvóka-megvilágítással (kék LED szúrófény a fúvókákra) is, amellyel éjszaka is jól látható a permetezés. A készletünkön lévő HAGIE permetezőgépek rendelkeznek prémium LED keret megvilágítással és Night Spray kiegészítő fúvóka-megvilágítással is! Ráadásul 2019. szeptemberében most akciós áron érhető el új HAGIE önjáró permetezőgép a készlet erejéig! Részletekért keresse gépértékesítőnket!

Tekintse meg videón a Night Spray fúvóka-megvilágítással felszerelt HAGIE önjáró permetezőgépet éjszakai munkában.