Egy új traktor megvásárlása komoly döntés egy gazdálkodás életében. Ilyenkor a bölcs gazdálkodó több tényezőt is figyelembe vesz. Ha új John Deere traktor beruházásában gondolkodik, nem érdemes kockáztatnia! Vásároljon az egyetlen hivatalos hazai, új John Deere forgalmazótól, a KITE Zrt.-től!

Magyarországon a KITE Zrt. az egyetlen hivatalos új John Deere gépforgalmazó. Éppen ezért hazánkban a KITE Zrt. rendelkezik közvetlen gyártói háttértámogatással például a gyári jótállás ellátására és a termékfejlesztő programok elvégzésére.
Ha új John Deere traktor vásárlásán gondolkozik, menjen biztosra és válassza a KITE Zrt.-t. Immáron több, mint 45 éve azon dolgozunk, hogy az Ön gazdaságára szabott megoldásokkal szolgáljunk!

Gépéletút szolgáltatások
A traktorvásárlást követően sem hagyjuk magára a „gépéletúton”

A traktorvásárlást követően sem hagyjuk magára a „gépéletúton”. Az általunk értékesített gépek a vevő nevén szerepelnek a gyártó garanciarendszerében, és ez folyamatos szervizfelügyeletet jelent a gazdálkodó számára. A több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátusunk gyártói háttértámogatással segíti Önt a géphasználat teljes ideje alatt!

Új John Deere 8R sorozatú traktorok remek akcióban limitált darabszámig!

A készleten lévő új John Deere 8R sorozatú traktorok most akciós árakon érhetőek el limitált darabszám erejéig! Az ajánlat 2019.09.01.-2019.09.30. között szerződött, meghatározott gépekre érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig, KITE géptelepi átvétellel. A részletekről és feltételekről keresse fel gépértékesítő kollégáinkat!


Miért is olyan hatékonyak a John Deere 8R traktorok? Nézze meg az alábbi videón! 

"