Ha traktorvásárláson gondolkodik, íme egy remek akció! Vásároljon 2019. augusztus 21. és október 15. között új John Deere 5115R (115LE) traktort a KITE Zrt.-től, és az erőgép mellé ajándékba adunk egy bruttó 1 millió Ft értékű gépvásárlási utalványt is, amit további gépvásárlásra fordíthat nálunk!

Képzelje el, hogy van két traktora. Az egyik kompakt, könnyű és fürge. Még a legszűkebb helyekre is befér. Különösen a fordulékonyságát kedveli. Könnyű, üzemanyag-takarékos, és kezelése fölöttébb egyszerű. A másik traktor lenyűgöző teljesítménnyel bír, erős, stabil és strapabíró. Bármit képes felemelni. Most azonban felejtse el a két traktoros gondolatot, hiszen a John Deere 5R traktor mindezekkel a tulajdonságokkal egyszerre rendelkezik. Kétség kívül a John Deere 5R traktorok a kategória prémium erőgépei!

John Deere 5 traktor

Most egy egyedülálló akció keretében lehet Öné a készletünkön lévő új John Deere 5115R traktor egyike! Vásároljon 2019. augusztus 21. és 2019. október 15. között új John Deere 5115R traktort a KITE Zrt.-től, és az erőgép mellé ajándékba adunk egy bruttó 1 millió Ft értékű gépvásárlási utalványt is, amit további gépvásárlásra fordíthat nálunk! Az utalvány beváltásának ideje legkésőbb 2019. december 15.

Az akció limitált, csupán a traktor készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes! A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért keresse gépértékesítő kollégáinkat!

Tekintse meg videón is a John Deere 5R sorozatú traktorokat:

"