Hajdúböszörményben és Alattyánban került sor szántóföldi bemutatóra, amelyet a KITE Zrt. a Böszörményi Béke Mezőgazdasági Kft. és az Alattyáni Tejtermelő Kft. közreműködésével szervezett meg. Köckerling és Rabe talajművelőket láthattak a látogatók munka közben.

2019. július 23-án Hajdúböszörményben (Hajdú-Bihar megye), 2019. július 25.-én Alattyánban (Jász-Nagykun-Szolnok megye) került sor szántóföldi munkagép bemutatóra, amelyet a KITE Zrt. a Böszörményi Béke Mezőgazdasági Kft. és az Alattyáni Tejtermelő Kft. közreműködésével szervezett meg.

Köckerling bemutató

A bemutatón az érdeklődők a KITE Zrt. által kínált tarlóhántásra alkalmas munkagépeket láthattak munka közben. A rendezvény első felében a talajművelők legfontosabb tulajdonságairól, előnyeiről hangzottak el szakmai előadások, majd ezután következett a gépek szántóföldi bemutatója.

Rabe bemutató

A John Deere traktorok által húzott munkagépek között bemutatásra került a Köckerling TRIO 300, Köckerling Vector 460, Köckerling Allrounder 750, Köckerling Rebell 600 és a Rabe FieldBird 6000.


Bízunk benne, hogy a bemutatóra látogatók sok új információval és tapasztalattal gazdagodtak az eseményen.