2019. július 3-án Jánoshalmán került sor szántóföldi munkagép bemutatóra, amelyet a KITE Zrt. az Agroprodukt Kft. közreműködésével szervezett meg. A rendezvény keretében a legújabb John Deere bálázókat és Köckerling munkagépeket láthattak szántóföldi bemutatón a kilátogatók.

A KITE Zrt. és az Agroprodukt Kft. közreműködésével 2019. július 3-án Jánoshalmán szántóföldi bemutató keretében nézhették meg az érdeklődők a legújabb John Deere bálázókat és Köckerling munkagépeket munka közben.

JCB a rendezvényen

A John Deere bálázók közül a V451R és V451M típusú bálázókat láthatták az érdeklődők a bemutatón. Először Papp Dezső kollégánk tartott szakmai előadást a gépek legfontosabb tulajdonságairól, előnyeiről, majd ezután következett a bálázók szántóföldi bemutatója és a bálák tömegének mérése.

Köcskerling bemutató a rendezvényen

A rendezvény második felében Köckerling gépek voltak fókuszban. A munkagépeket kollégánk, Szűcs Sándor és Jens Michels, a Köckerling magyarországi gyári képviselője mutatták be a résztvevőknek. A kiállított gépek pedig a Köckerling Rebell Classic T600, Rebell Profiline 600, Allrounder 750, Trio 300, Vector 460 munkagépek voltak.

Kocserling a rendezvényen

Bízunk benne, hogy a résztvevők jó élménnyel és új tapasztalatokkal gazdagodtak a rendezvényen.