A KITE Zrt. a Marso partnereként csatlakozott a Continental Agro tavaszi akciójához. Válasszon most Continental mezőgazdasági gumiabroncsot és a vásárlással arassa le az értékes LEGO© Technic szettek valamelyikét! Éljen a lehetőséggel Ön is! Tekintse meg az akció részleteit!

Az akcióban való részvételhez nem kell mást tenni, mint 2019. április 1. és július 31. között minimum 2 db Continental mezőgazdasági gumiabroncsot megvásárolni a KITE Zrt.-től, majd ezt követően regisztrálni és feltölteni az abroncs számla másolatát, így garantáltan részesül az értékes LEGO© Technic ajándékban  – kategóriától függően 20.000 vagy 40.000 vagy 60.000 Ft értékben! A regisztrációs felület a www.contiagro.hu/legoszettaratas weboldalon érhető el.

Az akcióban a Tractor85, Tractor70, TractorMaster és CombineMaster mintázatú Continental mezőgazdasági gumiabroncsok vesznek részt. További részletekért keresse területileg illetékes alkatrész értékesítési menedzser kollégáinkat vagy látogasson el a www.contiagro.hu/legoszettaratas weboldalra.