Megnyitott a KITE Zrt. parkápolási bemutatóterme és mintaboltja az Építők útja 2-4. szám alatt.

2016. április 26-án rendhagyó nyílt napot rendeztünk a budaörsi bevásárló negyedben megnyitott új üzletünkben. Az eseményen részt vett a cég vezérkara, a létesítményt Szabó Levente, vezérigazgató adta át a közönségnek. Elmondta, hogy az ország területén 14 alközpontban rendelkezünk bemutatóteremmel, ahol számos termékünk között a környezetápolás-technikai és parkápolási termékeket is megtekinthetik a partnereink. Ezt az üzletünket viszont most azért nyitjuk meg, hogy mezőgazdasági üzleti szférán túl a lakossághoz is közelebb tudjuk hozni az ide kapcsolódó termékeket. Amellett, hogy bemutatta a bolt szolgáltatásait, John Deere Gator tesztvezetésre és fűnyíró ügyességi versenyre invitálta a felnőtteket, a gyermekek pedig rajzversenyen mutathatták meg tehetségüket. 

A bolt kínálatának gerincét a John Deere tolókaros gépek, házi kerti ráülős és professzionális fűnyírók, kompakt traktorok, valamint a hozzájuk kapcsolható gyepápoló adapterek, Gator univerzális szállító járművek, Pellenc kéziszerszámok, Nilfisk Alto magasnyomású mosók és tisztító eszközök, valamint Makita kéziszerszámok és tolókaros házikerti fűnyírók alkotják majd. Robbanómotoros, hálózati feszültségről, vagy akár akkumulátorról is működtethető gépeink mellé a szükséges szervizanyagokat és alkatrészeket is megtalálhatják itt a vásárlók, sőt a szervizünk azonnal orvosolja is a felmerülő problémákat. Természetesen a parkápoláshoz szükséges ún. inputanyagok, fűmagok és fűműtrágyák is elérhetők lesznek az üzletben a John Deere márkás ruházati termékek és ajándéktárgyak mellett.  

Néhány adat az üzletről: az eladótér 260 m2-en, a szervizműhely 70 m2-en, a raktár 61 m2-en, a tárgyaló helyiség pedig 25 m2-en terül el, a kiegészítő helyiségek, mint a közlekedő és a szerviz összesen 78 m2 fednek le. A bolt összes alapterülete 494 m2.

A 2000 óta működő Környezetápolás-technikai Üzletág termékeivel az emberi életminőséget befolyásoló, szebb, tisztább és rendezettebb zöldterületek létesíthetők és tarthatók fenn jó minőségben. A KITE Zrt. vállalati és társadalmi felelősségvállalásának, valamint a környezetünk fenntartható minősége iránti elkötelezettségének szem előtt tartásával széleskörű környezetápolási és környezetgazdálkodási megoldásokat, eszközrendszereket, valamint gépeket ajánl partnereinek.Kínálatunkban megtalálhatók a zöldterületekről nyerhető biomassza begyűjtésére, ezek komposztálására vagy energianyerési célból való feldolgozására alkalmas eszközök is.

A gép- és eszközajánlatunkban megtalálhatók a John Deere fűnyíró és gyepápoló gépek, valamint a John Deere kommunális traktorok. A prémium minőségű John Deere gépekhez olyan - hazai és európai gyártóktól származó - munkaeszközöket ajánlunk, amelyek a korszerűségük, a kiváló gyártási és munkavégzési minőségük révén biztosítják partnereinknek a versenyképes vállalkozást, a jó minőségű, nagy teljesítményű munkát, a települési zöldterületek gazdaságos ápolását, az útszélek és a csatornapartok zöldterületeinek gazdaságos karbantartását a fűkaszálástól, a csatorna medrének tisztításán keresztül egészen az ágaprításig.

További képek az alábbi linken:

https://www.facebook.com/KITE.ZRT/posts/1382132318479028