Egy új kombájn igen nagy beruházást jelent egy gazdaság életében. Sokszor a döntéshozatalban nagy hangsúllyal esik a latba a különböző beruházást segítő megoldások lehetőségei a finanszírozás tekintetében. Éppen ezért most egy egyedülálló akciót hirdetünk!

Egy jól és gondosan kiválasztott betakarítógép sok éven át tudja szolgálni a gazdaságot, amely visszahozza az árát az évek alatt. Legtöbbször egy új kombájn komoly kezdeti beruházást jelent egy gazdálkodás életében. Ezt mi is tudjuk.

Éppen ezért a KITE Zrt.-nél igyekszünk többféle finanszírozási lehetőséget kínálni leendő vevőinknek, amelyek megkönnyíthetik a választást a John Deere kombájnok és a KITE mellett.

john deere kombajn termenyert

KITE Hiteliroda – segítség a finanszírozásban az Ön igényeire szabva

2010-ben indult KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját levesszük az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk. 2010 óta már több mint 2000 elégedett partner választott minket és több, mint 135 milliárd forint értékű gépfinanszírozást bonyolítottunk le.

John Deere kombajn kite

Használtgép beszámítás

Új kombájn vásárlásakor lehetőség van használtgép beszámításra, így Önnek nem kell időt és energiát fektetnie használt gépének, gépeinek eladásába.

termenyert John Deere kombajn

Fizessen terménnyel az új John Deere kombájnért!

Új John Deere kombájn vásárlása esetén Önnek lehetősége van a gép teljes vételárát akár terménnyel is kifizetnie (búza, kukorica, napraforgó, repce), legyen szó forintos vagy devizás terményárról! Terményét gépkocsira rakva az Ön telephelyéről szállítjuk el, így Önnek a fuvarral sem kell bajlódnia.

Most egyedülálló akció keretében, elképesztően jó árat adunk a terményéért, ha most vesz új John Deere kombájnt! Az akció részleteiről érdeklődjön gépértékesítőinknél!

">

További információt a John Deere kombájnokról az alábbi linkekre kattintva talál:

John Deere W kombájnok

John Deere T kombájnok 

John Deere S kombájnok 

 

JOhn Deere kombajn termenyert