Szakmai képzésen vehettek részt a KITE Zrt. szakemberei és partnerei a vetés témakörével kapcsolatban. Az amerikai Precision Planting gyár szakemberei jártak nálunk, hogy a vetőgép-kiegészítők terén a legújabb fejlesztéseiket mutassák be az érdeklődő közönségnek. 

Matthew Anderson és Collin Flannigan a Precision Planting cég két fejlesztő munkatársa 2019. március 18-20. között voltak cégünk vendégei. Az első két napon szakmai képzésben részesítették a kollégáinkat, a harmadik napon pedig lehetőséget biztosítottunk a partnereinknek is, hogy a KITE és a gyártó specialistáinak közreműködésével a vetőgép-kezeléssel és -beállítással kapcsolatos legújabb trendeket, valamint a Precision Planting eszközeit megismerjék, annak érdekében, hogy profi módon tudják a vetést megvalósítani.

Vetőgép képességnövelő

A KITE Zrt. 2009 óta tart fent kapcsolatot a Precision Planting céggel, akiknek fő célkitűzésük az, hogy olyan megoldásokat kínáljanak a mezőgazdaságban dolgozóknak, mellyel a szántóföldi növénytermesztés alapját képező vetési művelet a legprofibban végezhető el. Mindezt az általuk kiegészítőkkel és képességnövelők gyártásával a céljuk az, hogy elérjék, a vetés ne a szerencsére bízott munka legyen, hanem megalapozott döntésekre épített műveletsor.

Kattintson a Precision Planting alkatrészekért!