Kíváncsi a legfrissebb kerti trendekre? Megismerkedne izgalmas kerti ötletekkel és trükkökkel? Szeretne ihletet meríteni, hasznos ötletekkel feltöltődni, hogy megújíthassa a kertjét, vagy teraszát? 2019. március 22-24. között látogasson el a GardenExpo-ra a Papp László Budapest Sportarénába.

A KITE Zrt. standjánál a látogatók megismerkedhetnek a John Deere tolókaros fűnyírókkal és traktorokkal, az Annovi Reverberi magasnyomású mosóberendezésekkel, valamint a Pellenc professzionális akkumulátoros növényápoló szerszámaival.

A kiállítási ideje alatt a látogatóknak lehetőségük lesz kipróbálni a Pellenc elektromos kéziszerszámokat. Az érdeklődők megtapasztalhatják, milyen egyszerűen és könnyen kezelhetőek a Pellenc Vinion metszőollók. Precíz munkavégzésüknek köszönhetően lényegesen leegyszerűsítik a metszési munkákat, ezzel időt és energiát takarítanak meg a felhasználónak. Az elektromos metszőollók mellett az új Pellenc Fixion 2 elektromos kötöző munkáját és teljesítményét is górcső alá vehetik a standunkat felkereső látogatók. Ha szeretné megismerni és kipróbálni termékeinket, keresse kollégáinkat a 49 A standon.

Pellenc termékek a Garden Expo-n

Nem tud ellátogatni a kiállításra, de jól jönne pár hasznos tanács a pázsit gondozással kapcsolatban, vagy éppen gyeptelepítés, füvesítés előtt áll és nem tudja, hogy hogyan kezdje el, mire figyeljen?

Töltse le a KITE Zrt. kertápolási útmutatóját, amelyből megtudhatja, hogyan neveljen tökéletes pázsitot, még akkor is, ha nem gyakorlott kertész.