Több mint 100 fő részvételével rendezte meg a Magyar Sportpálya-fenntartók Egyesülete a 2. Konferenciáját a Groupama Arénában 2019. február 26-án, melyen a KITE Zrt. Környezetápolás-technikai Üzletága kiemelt szponzorként és szakmai előadóként vett részt.

A sportpályák minőségi gyep felületeinek létrehozása, állapotának megóvása, gondozása ma már alapos felkészültséget, tudást igényel.  Ez a konferencia lehetőséget nyújtott arra, hogy a résztvevők bővítsék meglévő ismereteiket ezen a területen, újragondolják és fejlesszék saját sportpálya-fenntartás során használt rendszerüket. Az előadók között olyan külföldi szakember is szerepelt, mint az Arsenal Futball Club volt pályafenntartásért felelős szakembere, aki megosztotta a résztvevőkkel a méréseken alapuló tapasztalatait és az általa alkalmazott pályafenntartási rendszer főbb pontjait.

Galánfi Gergő előadása

A KITE Zrt. szakmai előadásában Galánfi Gergő, üzletágigazgató a John Deere gyepápoláshoz kapcsolódó gépeinek, a hozzá kapcsolható professzionális adapterek, gépújdonságok bemutatásán kívül a KITE Zrt. folyamatosan bővülő háttérszolgáltatásait és az országos szervizhálózatot emelte ki.

A rendkívül magas színvonalú szakmai előadásokon kívül átadták az Év sportpálya-fenntartója Díjait is, amelyekhez ezúton is gratulálunk a díjazottaknak!