A Hungexpo területe az AgrárgépShow-t követően rendszerint február közepén népesül be újra. A természetkedvelők ünnepe immáron 26. alkalommal mutatta meg a horgászat és vadászat szépségeit a látogatóknak. A KITE Zrt. minden évben kiállítja a szegmens számára kínált termékeit.

Nem volt ez másképp idén sem. Az A pavilonban található standunkon az alábbi termékeket vonultattuk fel.

A John Deere XUV 865M:

John Deere XUV 565M

Ez a többcélú terepjármű olyan felhasználók számára készült, akik teljesítményt, kényelmet és kiváló ár-érték arányú négykerék-hajtású járművet keresnek. Az elnyűhetetlen, háromhengeres 854 cm3-es dízel motor, a tágas légkondicionált fülke, a négy független felfüggesztésű kerék és a kiegészítők bőséges kínálata a teljesítmény és a munkavégző képesség páratlan egyensúlyát biztosítja ebben az egyedülálló kategóriában. Teljesen új kényelmi szintet és kiemelkedő terepjáró képességet biztosít, minden körülmények között fenntartva a vonóerőt.

Az Energreen Robogreen robot kasza:

Energreen Robogreen

A robot kaszát egy 40 lóerő teljesítményű, kedvező fogyasztású Yanmar dízelmotor hajtja. A gumihevederes eszköz kemény terepen is képes hatékonyan dolgozni, akár 10-15 ember munkáját is kiválthatja. A 130 centiméter széles, kalapácsos mulcsadapterével 5-6 cm átmérőjű fásszárúakat is le tud zúzni. 

A Peruzzo Motofox 1200:

A Peruzzo Motofox 1200

A Peruzzo Motofox egy vontatható lengőkéses mulcsolós kasza, amit John Deere Gator járművekkel, Quadokkal és többcélú járművel is lehet vontatni. A kaszaszerkezet tulajdonságai hasonlók a Peruzzo Fox fűkaszához. A lengőkéses tengely meghajtása a gép saját benzinmotorjával történik. A Motofox 13 LE-s, míg a Super Motofox egy 16 LE-s Honda motorral van szerelve. A szállításhoz a kaszaszerkezet kiemelhető és a saját gumiabroncsos kerekein vontatható.

Peruzzo MotoFrog 75 gyalogkísérésű eszköz:

Peruzzo MotoFrog 75 gyalogkísérésű eszköz

Ez a gép olyan helyekre is befér, ahova traktorral már nem mehetnénk be. 13,5 lóerő teljesítményű Briggs & Stratton motor hajtja, és akár kisebb fásszárúakat, gallyakat is le tud zúzni. Gumihevederrel is felszerelhető, amivel a talajtaposása sokkal kisebb.