2019. január 16-án tartották a győri Széchenyi István Egyetem nyílt napját, a Nyitott Kapuk elnevezésű rendezvényt, ahol lehetőségük van a látogatóknak előadásokat hallgatni képzésekről, tevékenységekről. A rendezvényt a KITE Zrt. is támogatta egy John Deere traktor kiállításával.

A standoknál számos információt kapnak az érdeklődők az egyetem által nyújtott képzésekről; sport-, kulturális és tudományos lehetőségekről; tanulmányi rendszerről; és más egyébről, ami érintheti őket a felvételi eljárás, illetve az egyetemen eltöltött idő alatt.

Hallgatók a nyílt napon

Az agrár témában jártasak már a bejáratnál egy precíziós technológiával felszerelt 8345 R traktorba ütközhettek, amelyet a KITE Zrt. ajánlott fel a rendezőknek a szakterület népszerűsítésére.

Széchenyi István Egyetem egy dinamikusan fejlődő felsőoktatási intézmény. Színes képzési palettáján megtalálható az agrár, bölcsészet, gazdasági, jogi, igazgatási, egészségtudományi, informatikai, mérnöki, műszaki pedagógiai, sport, szociális és zeneművészeti képzési terület számos alap és mesterképzési szakja.