A KITE Zrt. a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karával és a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamarával együttműködve, 2019. január 7-11. között is szervez továbbképzést a partnergazdaságok növényvédelmi szakmérnökei részére.

A képzés a mérnök-továbbképzés rendszerébe illeszkedik, melyről a résztvevők továbbképzési tanúsítványt kapnak.
A felsőfokú növényvédelmi szakemberek a tanúsítványt az engedélyük ötévente esedékes meghosszabbításához is felhasználhatják, melyet valamennyi megyei Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság elfogad. A növényvédelmi továbbképzés tematikája a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara által előírtak szerint kerül összeállításra.

Ezzel párhuzamosan harmadik alkalommal szervezzük meg a precíziós gazdálkodási konferenciát a mezőgazdasági szakemberek számára, ahol az előadó szakembereink és a külső szakértők elmondják tapasztalataikat. Ahol Ön első kézből értesül a legújabb innovatív precíziós gazdálkodási trendekről, és megismertetjük a legújabb eszközökkel. Ahol betekinthet a párhuzamosan zajló növényvédelmi továbbképzés Önt érdeklő aktuális témáiba is. Ezen felül egy remek hangulatú, kiemelkedő színvonalú rendezvényre készüljön exkluzív környezetben, ahonnan rengeteg élménnyel, még több  tudással, és új kapcsolatokkal térhet haza.

Az alábbi linken  letölthetők a jelentkezési papírok.

https://www.kite.hu/novenyvedelmi-es-precizios-szakemberek-tovabbkepzese-2019