Idén másodszor rendezte meg Business and Finance Summit konferenciáját a Portfolio és a Credit Management Group, amelyen a nemzetközi szinten is elismert CFO of the year díj, a CFO Master és az Év Credit Management Csapata elismerések is átadásra kerültek. Utóbbi kettőben a KITE is érintett idén.

Az év egyik legnagyobb üzleti és pénzügyi konferenciájának 2018. november 8-án a budavári Hilton Budapest adott otthont. A KITE Zrt. kockázatkezelési csapata itt kapta meg az Év Credit Management Csapata díjat a Credit Management Szövetség elnökségéből és a szakmai partnerek vezetőiből álló zsűri döntése alapján. A kitűntetéssel a KITÉ-ben zajló folyamatosan magas színvonalú munkát és a kiváló eredményeinket ismerték el. A díjat küldöttségünk Josep Busuttiltól, az Európai Credit Management Szövetség (FECMA) elnökétől, Merész Istvántól, az Euler Hermes vezetőjétől, valamint Szentirmay Pétertől, a Magyar Credit Management Szövetség elnökétől vehette át.

A díjnyertes kockázatkezelő csapat
A KITE Zrt. kockázatkezelési csapata nyerte az Év Credit Management Csapata díjat.


Büszkeségünket tovább növeli, hogy a CFO Master díj nyertesei között Kotormán Mihály neve is szerepel. A KITE Zrt. pénzügyi és számviteli vezérigazgató-helyettese ráadásul az egyedüli a mezőnyben, aki egymás után kétszer is megkapta ezt az elismerést.

Idén is nagyon sok értékes pályázat és jelölés érkezett a díjra, amit a bankárokból, gazdasági újságírókból, valamint pénzügyi és vállalati szakemberekből álló szakmai zsűri tekintett át. A verseny rendkívül szoros volt, ugyanakkor az általunk beküldött szakmai anyag kiemelkedett a mezőnyből, ami kiérdemelte a zsűri egyöntetű elismerését. Ezt a díjat idén hét kiemelkedő teljesítményt nyújtó pénzügyi vezető vehette át.

Kotormán mihály a CFO díjjal
 Kotormán Mihály, a KITE Zrt. pénzügyi és számviteli vezérigazgató-helyettese másodszor kapta meg a CFO Master díjat.

A „CFO of the Year” Európa számos országában már régóta széles körben elismert pénzügyszakmai díj, amit a vállalati szféra legkiemelkedőbb pénzügyi, gazdasági vezetői részére alapítottak.

Köszönjük ezeket a megtisztelő elismeréseket!