Vásároljon a KITE Zrt.-től használt kombájnt 2018. november 10. - 2018. december 15. között és most egyes használt kombájnok mellé ajándék 500 000 Ft vagy 1 500 000 Ft értékű After-Sales ajándék-utalványt adunk, amit alkatrészre vagy szervizszolgáltatásra is fordíthat nálunk!

Segítség a finanszírozásban, az Ön igényeire szabva

A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját levesszük az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk.
Új és használt gép vásárlásakor is lehetősége van használtgép-beszámításra, így Önnek nem kell időt és energiát fektetnie használt gépének, gépeinek eladásába.

After-Sales utalvány a kombájn vásárlásért.
Ajándék alkatrész-utalvány a használt kombájn mellé

A KITE Zrt. agronómia területén a vetőmag-, növényvédőszer-, és műtrágya-kereskedelem mellett terménykereskedelemmel is foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy Önnek lehetősége van a használt kombájn vásárlásakor akár a kombájn teljes vételárát terménnyel is kifizetni.
Kattintson ide az aktuális használt gépeink eléréséhez! (https://www.kite.hu/gepek-eszkozok/hasznalt-mezogazdasagi-gepek-eszkozok/12)

Használt kombájnok szervizére is alkalmazható az after-sales utalvány
Az utalvány szerviztevékenységre is beváltható