A KITE Zrt. az idei évben is képviselteti magát a 2016. január 27-30. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO-n és AgrárgépShow-n. Számos műszaki és agronómiai megoldással, közülük egy Nemzetközi Termékfejlesztési Nagydíjjal kitüntetett gépújdonsággal és olyan forradalmi horderejű innovatív technológiával készülünk, ami a jövőt hozza el az Önök mindennapjaiba.

Idén sem fogunk csalódást okozni az F pavilon látogatóinak. A mezőgazdaság teljes vertikumát kiszolgáló portfóliónk jelenik majd meg, de a műszaki és agronómiai újdonságok mellett azokat a szolgáltatásokat is bemutatjuk a nagyközönségnek, melyek a precíziós gazdálkodást folytatók munkáját könnyítik meg. Most is nagyon fontos szerepet kap a szaktanácsadás, illetve a háttértámogatás prezentálása.

Kiállítási területünkön az egyes mezőgazdasági szegmensek számára elkülönítetten mutatjuk be a legújabb technológiákat, ezzel is szemléltetve, hogy az általunk kínált innovatív megoldások a kertészeti ágazattól a szántóföldi termesztésen át az állattenyésztésig mindenki számára elérhetők. A komplexitás azonban nem merül ki a fent felsoroltakban. A kiállítási területünkön helyet kapnak a környezetápolás-technika gépei is.

De a gyerekekről sem feledkezünk meg. Egy látványos Shoppal várjuk őket a kicsiktől a nagyokig. És ha csatlakoznak a rendezvényen útjára indított KITE Kölyök Klubhoz, akkor nem csak magukkal vihetik a KITE-Élményt, de azt jelentős kedvezménnyel is tehetik.

Munkatársaink a kiállításon egyedi beruházási, agronómiai, alkatrész- és szervizszolgáltatási, valamint bérgépajánlatokat szolgáltatnak a mezőgazdaság szereplői számára, legyen az akár családi gazdaság vagy nagyvállalat.

 

Az alábbi linken, előzetes regisztráció után, kedvezményesen juthat belépőjegyhez a kiállításra:

http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L003605E9F62