2015. december 1. és 10. között 5 régiós helyszínen közel 500 partnerünk részvételével tartottuk meg szakmai rendezvénysorozatunkat, mely a „KITE Precíziós Gazdálkodás, egy lépéssel előrébb!” címet kapta.

Az eseményeket Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg. Előadásában azokat a lépéseket mutatta be a nagyközönségnek, amelyeket a KITE Zrt. 2011 óta tett a precíziós gazdálkodás népszerűsítése és elterjesztése érdekében Magyarországon, valamint ismertette az elkövetkezendő év terveit.

Hadászi László, fejlesztési és szaktanácsadási igazgató a precíziós gazdálkodás technológiai irányairól tájékoztatta partnereinket, kifejtve, hogy milyen lehetőségek állnak jelenleg a gazdálkodók rendelkezésére a termelés hatékonyabbá tétele érdekében. A rendezvények harmadik előadásában a KITE Zrt. komplex szaktanácsadási szolgáltatásáról hallhattuk Mészáros Gábor, fejlesztési és szolgáltatási osztályvezetőt, aki, többek között, bemutatta a precgazd.hu portált is, mely 2016-tól kínálja személyre szabott szolgáltatásait a gazdáknak.Az előadók sorát Orcsik Gábor, műszaki kereskedelmi vezérigazgató-helyettes zárta, aki az Agritechnica 2015 kiállításon díjazott termékeken keresztül tett kitekintést a világ mezőgazdasági gépgyártóinak szolgáltatásaira, felhívva a jelenlévők figyelmét, hogy a KITE Zrt. és a John Deere is rendelkezik integrált fejlesztésekkel, melyek az ő segítségükre lehetnek a mindennapokban.