45 évvel ezelőtt, 1973. január 1-jén kilenc nádudvari és környékbeli termelőszövetkezet vezetője foglalt helyet egy ünnepi asztalnál, hogy megfogalmazza azokat az elveket, melyek mentén megalakult a Kukorica és Iparinövény Termesztési Együttműködés.

45 éves a KITE, de legfőbb célkitűzése a kezdetek óta ugyanaz: a világon fellelhető legmodernebb technológia adaptálása a magyar mezőgazdasági körülmények közé.

A 2018-as év számunkra a múltba és a jövőbe tekintésről egyaránt szól majd. Ennek a kettős aspektusnak a jegyében megmutatjuk, hogyan kívánunk eleget tenni a jövő kihívásainak az elmúlt negyvenöt év hagyományaival és az ez idő alatt megszerzett tudással és tapasztalatokkal felvértezve.

Az ünnepségsorozat első állomása a 2018-as AgrárgépShow lesz, melyen nem csak a fennállásunk, hanem a John Deere traktorgyártás 100 éves jubileumát is együtt ünnepeljük a partnereinkkel.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2018. január 24-27. között a Hungexpo F pavilonjában, ahol egy rendhagyó kiállítás keretében számtalan meglepetéssel készülünk.

Regisztráljon kedvezményes jegyekért az alábbi linken!

http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L0099667445B

(A sikeres regisztrációt követően Partnerünk egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot kap, amely biztosíték arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. Ezt kinyomtatva kell magával hoznia, és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a kedvezményes (2000 Ft) belépőjegyet.
Amennyiben a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, akkor már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokoban az Előregisztráltak feliratú kapuknál.)