Megkezdte működését a John Deere és JCB hivatalos képviseletét ellátó KITE d.o.o. Szerbiában.

A KITE Zrt. leányvállalata 2017. május 1-jén nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, melyről a magyarországi anyavállalat és a KITE d.o.o. vezetősége együttesen tájékoztatta az iparági szereplőket a 2017. május 5-én az újvidéki MASTER kongresszusi központban tartott sajtótájékoztatón.

Az eseményen felszólalt Guba Sándor, a KITE Zrt. elnöke, Czina Ferenc a leányvállalatok üzemeltetéséért felelős igazgató, Kiss Imre a KITE d.o.o. ügyvezető igazgatója és Djordje Miskovic a KITE d.o.o. műszaki kereskedelmi igazgatója.

A képen Guba Sándor, a KITE Zrt. elnöke, Czina Ferenc a leányvállalatok üzemeltetéséért felelős igazgató, Kiss Imre a KITE d.o.o. ügyvezető igazgatója és Djordje Miskovic a KITE d.o.o. műszaki kereskedelmi igazgatója fognak kezet együttesen a KITE d.o.o. elindításáról szóló sajtótájkoztató helyszínén.

Guba Sándor elnök úr a KITE Zrt. tevékenységével kapcsolatosan tartott tájékoztatót, míg Kiss Imre a KITE d.o.o. terveiről, céljairól tájékoztatta a résztvevőket.

A sajtótájékoztatón beharangozták a közelgő 84. Mezőgazdasági Kiállításon való részvételt, melyet 2017. május  13-19. között rendeztek Újvidéken. 60 ország több mint 1500 kiállítója között jelent meg a KITE d.o.o. impozáns standjával, ahol a John Deere gépek kapták a főszerepet. Közel 130000 fős tömeget vonzott az esemény, amelyből a KITE stand látogatóinak száma 25000-re tehető.

A képen a 84. Szerbiai Mezőgazdasági Kiállítás KITE standját és a látogatókat látjuk.

Ám a pazar belépő óta sem áll meg az élet a határon túl. Kollégáink már szerveztek John Deere bált is a közeli Curog településen, amelyet John Deere falunak is hívnak, ugyanis a településen több mint 50 sárga-zöld szinben pompázó traktor és több mint 10 kombájntulajdonos van, és ami még ennél is jelentősebb a 32. gép eladásánál tartanak.

A John Deere bál dekorációját adó John Deere traktorok Curog településen Szerbiában