A JCB a 2017-es szezontól a Forma 1-es Williams csapat támogatója lett, így a szemfülesek már észrevehették a Williams Mercedes FW40 formula versenyautón elhelyezett JCB logót.

A JCB – Williams partnerségről Lord Bamford, a JCB elnöke a következőket nyilatkozta: „Mérnöke, gyártója és tervezője vagyok azoknak az innovatív gépipari termékeknek, amelyek a gerincét adják a JCB-nek. Nagyon gyakran együttesen alkalmazzuk a műszaki szakismeretünket és a legkiemelkedőbb autóipari technológiákat, amik lehetővé teszik számunkra, hogy például gépeinket intuitív módon lehessen üzemelni, vagy éppen hogy üzemanyag-takarékosak legyenek. Partnerünk, a Williams Martini Racing a technológia-innováció kapcsolatára épít, amellyel cégünk már hosszú ideje együttműködik a motorsport területén.”


Claire Williams a Williams Martini Racing Team helyettes vezetője pedig a következőket fűzte hozzá: "Nagyon örülünk annak, hogy a JCB a partereink családjába tartozhat. Mind a mérnöki munka, mind az innováció a gerinciét adja mindazoknak, amit mi a Williams-nél teszünk, így ezek a tényezők alapját képzik a partnerségünk közös értékeinek és törekvéseinek. Mint két brit márka, közös célunk hogy határainkat feszegetve, ne a babérjainkon ülve, a legjobbak legyünk. Meggyőződésem, hogy ez a partneri kapcsolat sikeres lesz mind a két márka számára, és már alig várom a közös utat a nagy presztízsű JCB-vel."
 


 
Felipe Massa, amint az új JCB logóval ellátott F-1 autót vezeti