Elismert szakmai eredményeinkkel biztos hátteret nyújtunk Önnek a mindennapokban. Látogasson meg bennünket a 2017-es AgrárgépShow-n, és tekintse meg kínálatunkat!

A KITE Zrt. számos termelő partnerével és beszállítójával tart fenn több évtizedes kapcsolatot, melyek között 2017-ben többekkel kerek évfordulót is ünneplünk. Az ország legnagyobb agráreseményén ennek megjelenítésével kívánjuk bizonyítani a mezőgazdaságban dolgozók számára, hogy az évek során felhalmozott tapasztalataink és tudásunk mindenki számára a legbiztosabb partnerré tesznek bennünket.

2017. január 25. és 28. között kerül megrendezésre Magyarország legmeghatározóbb agrár-szakmai kiállítása, melynek egyik legnagyobb kiállítójaként közel 3000 m2-en mutatjuk be kínálatunkat a nagyközönségnek a Hungexpo F pavilonjában. A több évtizedes partneri kapcsolataink mellett a teljes vegetációs időszakban alkalmazható technológiai és technikai újdonságainkat, a hozzá kapcsolódó inputanyagainkat, valamint szolgáltatásainkat mutatjuk be.

Ismét felállítjuk a karrier standunkat, ahol a legfrissebb állásajánlatokkal, és gyakornoki programjainkkal ismertetjük meg az érdeklődőket, a gyerekeket és az ifjakat pedig újfent a KITE Kölyöklub standja és a KITE Shop várja.

Helyszín: HUNGEXPO, F pavilon
1101 Budapest Albertirsai út 10.

Az alábbi linkre kattintva KEDVEZMÉNYESEN VÁSÁROLHAT belépőjegyet a kiállítás idejére:

http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L00693067137