Hazánkban az utóbbi években egyre komolyabb érdeklődésre tart számot a szója termesztése, ám a Magyarországon nem irányult kellő figyelem a megfelelő fajtaismeretre és fajtaválasztásra. A KITE Zrt. az utóbbi években egyre nagyobb energiát fordít a szójatermesztés kutatás-fejlesztésére, melynek eredményeképpen – az idei szántóföldi bemutatók után – a napokban megjelent a KITE Zrt. 2017-re szóló szója fajta ajánlatát bemutató prospektusa, részletes fajtaleírásokkal, mérvadó kísérleti eredményekkel.

Hazánkban az utóbbi években egyre komolyabb érdeklődésre tart számot a szója termesztése, ám a Magyarországon nem irányult kellő figyelem a megfelelő fajtaismeretre és fajtaválasztásra. A KITE Zrt. az utóbbi években egyre nagyobb energiát fordít a szója termesztés kutatás-fejlesztésére, melynek eredményeképpen – az idei szántóföldi bemutatók után – a napokban megjelent a KITE Zrt. 2017-re szóló szója fajta ajánlatát bemutató prospektusa, részletes fajtaleírásokkal, mérvadó kísérleti eredményekkel. A 28 oldalas kiadvány tíz, a KITE Zrt. kizárólagosan vagy exkluzív módon forgalmazott szója fajtáját mutatja be. A KITE Zrt. komplett szója portfóliója minden érésidő kategóriában kitűnő, rekord termésre képes fajtákat tartalmaz, a szuper korai érésidő kategóriától kezdve a középérésű fajtákkal bezárólag. Arra biztatjuk minden Partnerünket, hogy eredményes szójatermesztése érdekében, a szója fajtaválasztásban is bizalommal támaszkodjon a KITE Zrt. fejlesztési eredményeire és válasszon az ajánlatunkban szereplő fajták közül!

A kiadvány és a KITE Zrt. szója vetőmag árlistája elérhető a KITE Zrt. agronómiai szaktanácsadó kollégáinál és alközponti hálózatában.

A kiadvány letölthető az alábbi linkről is:

http://www.kite.hu/file/load/upload/publication/KITE-SZOJA-Prospektus-2016.pdf