A szlovén szálastakarmánykezelő gépeket gyártó SIP az idei évben rendezte meg a harmadik értékesítői találkozóját, melyen a KITE Zrt. is díjazott lett.

Írország és Magyarország esetében két új piac nyílt meg a SIP gyár előtt. Az itteni forgalmazók a kihívást jelentő feladat okán kapták meg a kezdő értékesítőnek járó elismerést. A KITE Zrt. az idei évtől kezdte meg a SIP munkagépek forgalmazását. A választást megelőzően több partnernél is tesztelésre kerültek a SIP teljesen megújult kaszái és rendkezelő gépei.

SIP gyár 1954-ben kezdte meg működését a szlovéniai Savinjski völgyben található Sempeter községben, ahol a mai napig található a gyár. Az 1980-s években vált az akkori Jugoszlávia egyik meghatározó gyártójává, majd a 90-es években kezdett el a nyugat-európai piacokra szállítani és alakult át részvénytársasággá. A 2000-es évek elején nyitott a tengeren túlra, így manapság Kanadában, az USA-ban és Új-Zélandon is használják a SIP gépeit.

A gyár 2012-től értékesítési stratégiát és arculatot váltott, mely sokkal erősebb gyártói hátteret biztosít az értékesítőknek és rajtuk keresztül a gazdálkodó partnereknek is. 

A találkozón elmondták, hogy 2014-től folyamatosan nő a gyár teljesítménye, 2019-re az idei eredményeiket másfélszeresre kívánják növelni. A rendezvényen bemutatták az új fejlesztésüket a SILVERCUT 300F front kaszát, amelyet majd a 2017-es Agritechnica kiállításon ismerhet meg a nagyközönség. Ennél a gépnél alkalmazzák majd elsőként az új tartó-kialakítást, amit a jövőben a többi kaszánál is fel fognak használni.

Érdemes felkeresnie az Ön KITE gépértékesítőjét, hiszen most előrendelésben nagyobb kedvezménnyel vásárolhat SIP eszközt. Sőt, most előrendelésben 2 éves gyári jótállással lehet Öné SIP kasza, rendterítő vagy éppen rendsodró.

Kattintson ide a KITE - előrendelési prospektus eléréséhez.