A John Deere 1911 óta gyárt kombájnokat, 1964 óta pedig már Európában is. Az elmúlt 100 évben több, mint 1,1 millió db kombájnt értékesítettek a világon, és a világ gabonatermésének csaknem felét ma ezek a kombájnok aratják le.

A John Deere mindig is élen járt az innovációban. 2015-ben például naponta több, mint 1 milliárd Ft-ot [1] fordított csak kutatás és fejlesztésre, így nem véletlen, hogy a John Deere már többször állt elő forradalmi fejlesztésekkel a kombájn technológiában is.

A John Deere által bevezetett forradalmi újításnak minősülő intelligens megoldásoknak köszönhetően a gépkezelő által használt kijelzőt a gazdaság vezetője vagy kérésre akár a KITE Zrt. munkatársa is láthatja egyenesen az irodából, így szükség esetén segíthet a gépkezelőnek a beállítások végrehajtásában. Mindehhez olyan technológiát párosíthat, mint például az interaktív kombájn beállítás (ICA) vagy az automatikus kormányzás (AutoTrac), hogy garantáltan a maximumot hozza ki a gépből a körülményektől és a gépkezelő gyakorlottságától függetlenül.

Alkatrész rendelés esetén is gyorsan ki tudjuk szolgálni az igényeket. A KITE Zrt. raktáraiban több mint 40 000 féle tételből álló, 3 milliárd forint értékű John Deere alkatrészkészlet érhető el. Ezen felül a John Deere bruchsaali EPDC raktárából 24 órán belül, az amerikai raktárból pedig 72 órán belül tudjuk partnereink rendelkezésére bocsátani a termékeket.

Itt az ideje, hogy Ön is minőségi John Deere betakarítógépekbe fektessen, és profitáljon az abból adódó előnyökből.

A KITE Zrt. kereskedői hálózata és a folyamatosan növekvő, képzett betakarítási szakemberekből álló csapatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Érdemes felkeresnie az Ön KITE gépértékesítőjét, hiszen most előrendelésben nagyobb kedvezménnyel vásárolhat John Deere kombájnt.

Kattintson ide a KITE - előrendelési prospektus eléréséhez.

 

 

[1] Forrás: www.statista.com (278 Ft/$ árfolyamon számolva)