A 2015. január 28-31. között megrendezésre került AgromashExpo és AgrárgépShow egyik főszereplőjeként, a magyar mezőgazdaság vezető integrátora, a KITE Zrt. ismét a Hungexpo „F”pavilonjában, 2250 m2 területen mutatta be a látogatóknak a jelenben elérhető jövőt.
 
 

 

AgrárgépShow 2015

 

KITE PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS

 

 
 

 

 

A 3 napos rendezvényt több mint 42.000 fő látogatta meg 2015-ben. Kihagyhatatlan látnivalónak bizonyult a KITE Zrt. „F” pavilonja, melyben a kiállítási területet négy, nagyobb egységre megbontva jelenítette meg a precíziós gazdálkodás elemeit: a széles sortávú szántóföldi kultúrák-, a sűrű sortávú szántóföldi kultúrák-, valamint a kertészeti kultúrák termesztésének precíziós technológiáját és gépesítését, végezetül pedig az azokhoz kapcsolódó technológiai, gépesítési, üzemeltetési és szaktanácsadási szolgáltatásokat.

A mintegy 38.000 fő KITE stand látogató itt találkozhatott először a KITE komplex ajánlataival. A KITE Zrt. összes műszaki és agronómiai üzletága képviseltette magát a rendezvényen. Aki az „F” pavilonba ellátogatott, az komplexen, az alapműveléstől a betakarításig, illetve a terményértékesítésig hasznos tanácsokat, valós MEGOLDÁSOKAT, és kiemelten előnyös ajánlatokat kaphatott gépesítési, üzemeltetési, szaktanácsadási és agronómiai input termékekben, szolgáltatásokban.