John Deere 7R sorozatú traktorok

Pic

A megújult, 2. generációs 7R sorozatú traktorok lehetővé teszik, hogy Ön többet és gyorsabban, ráadásul kiemelkedő hatékonyság mellett dolgozzon. Az akár 388 Le maximális teljesítménynek és az akár 29 kg/Le aránynak köszönhetően az új 7R rendkívül jó teljesítményt nyújt szállítási munkáknál. Az opciósan 18 tonna megengedett össztömeggel rendelkező traktorok nagy hatékonysággal végzik el a szántóföldi feladatokat is.

Kiemelkedő szállításban és szántóföldön is

Az akár 388 Le maximális teljesítménynek és az akár 29 kg/Le aránynak köszönhetően az új 7R rendkívül jó teljesítmény nyújt szállítási munkáknál. Az opciósan 18 tonna megengedett össztömeggel rendelkező traktorok nagy hatékonysággal végzik el a szántóföldi feladatokat is. A szántóföldön végzett nehéz vontatási feladatok elvégzéséhez másodpercek alatt felszerelheti az akár 3,5 tonna össztömegű pótsúlyokat (EZ Ballaszt, és mellső pótsúlyok), és még a fülkéből sem kell kiszállnia. Szóval, ha Önnek egy univerzális nagytraktorra van szüksége, amely egyaránt jól teljesít szántóföldi és szállítási feladatoknál, akkor az új 7R egy nagyszerű választás.

Határtalan teljesítmény

A motorháztetőn elhelyezett matrica csupán a névleges motorteljesítményt tünteti fel. Más gépekkel ellentétben, a John Deere motorjai a szántóföldön 40%-os nyomatékrugalmasságra és kimagasló, akár 10%-os teljesítménytöbbletre képesek. Ez a „maximális teljesítmény” minden körülmények között elérhető. Továbbá, ha hirtelen extra terhelés merül fel, és a motor fordulatszáma némileg csökken, a nyomaték akkor is tovább emelkedik, így Ön a továbbra is állandó munkasebességgel dolgozhat. Ez hozza létre azt a hatalmas vonóerőt, mely a John Deere motorokra jellemző. Az új 7R traktorok kétféle motorral vannak szerelve, a 250 és 270 lóerős modellek egy 6,8 literes 6 hengeres motorral, míg 290 lóerőtől egy 9,0 literes 6 hengeres motorral.

Mégis mekkora teljesítményt képes leadni egy traktor valójában? A motorok marketinganyagokban olvasható műszaki adatai gyakran megtévesztőek. Ami igazán számít, az a talajra leadott és a TLT-re átvitt teljesítmény, mely megmagyarázza az erőátvitel természetes veszteségét. A 7R sebességváltóinak esetében kifejezetten alacsony a teljesítményvesztés. Az e23™ sebességváltó egy teljesen mechanikus sebességváltó, melyet a kiemelkedő mechanikus áttételi arány különbözteti meg a fokozatmentes AutoPowr™ sebességváltótól. A 7R sorozatú traktorok kimagasló ereje egyszerűen kezelhető az új CommandPRO™ vezérlőkarral, amelyen 11 konfigurálható nyomógomb található és a fokozatmentes AutoPowr™ sebességváltóval nagyszerű vezetői kényelmet biztosít a felhasználónak. Az ActiveCommand II kormányzás egy elektronikus kormányzási rendszer, mely egy giroszkóp segítségével érzékeli a traktor hirtelen irányváltoztatását, ezáltal automatikusan kompenzálva a sodródást, így még akkor sem tér le az útjáról, ha egyenetlen terepen nagy sebességgel halad. Ez különösen nagyobb sebesség mellett és egyenetlen terepen javítja a kormányzás minőségét és a vezetési kényelmet.

Tovább az automatizálás útján

A 7R szériánál nem csak a külső és belső kialakítás változott meg szembetűnően, hanem az intelligens egységek kialakítása is. Az új SF 6000-es beépített antenna sosem látott jelpontossággal, gyári beállítással és lopás elleni védelemmel is rendelkezik. Amennyiben az antennát szeretné több gépen is használni, úgy az univerzális StarFire™ 6000 antenna a tökéletes választás. Az AutoTrac™ növeli a termelékenységét, miközben csökkenti az üzemanyag, a műtrágya és a növényvédőszerek költségét és nagyon kényelmes munkavégzést biztosít. Szántóföldjét rendkívüli pontossággal művelheti meg, odafigyelve az ideális sortávolságra, még kedvezőtlen körülmények között is, mint pl. a rossz látási viszonyok között (pl. éjszaka, por, köd) vagy lejtős terepen is. Amint megtapasztalja az AutoTrac™ előnyeit, többé nem akar majd nélküle dolgozni.

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
John Deere 7R 250 / 7R 270 / 7R 290 / 7R 310 / 7R 330 / 7R 350
Névleges motorteljesítmény (97/68 EC) LE
250-350 LE
Névleges motorteljesítmény (97/68 EC) kW
185-259 kW
Hengerek száma / Lökettérfogat (ccm)
6/6800-6/9000
Hátsó 3 pont
elektro-hidraulikus működtetés CAT 3N/3
Hidraulika-rendszer (zárt/nyílt) központú
zárt központú, nyomás és áramlásszabályozott
Hidraulikaszivattyú (liter/perc)
opcionálisan választható 162 l/perc (PFC) vagy 223 l/perc (PFC)
Kihelyezett hidraulikacsatlakozó hátul
6 SCV
Középen elhelyezett hidraulikacsatlakozó
3 SCV
Emelőképesség a függesztő horgoknál (kg)
9208-10206
Üzemanyagtartály (l)
e23 sebességváltóval: 463 liter, IVT sebességváltóval: 513 liter
Saját tömeg
11400 kg
Megengedett össztömeg, kg
18 000 (40 km/h maximális sebességű sebességváltóval és mellső tárcsafékekkel), 16 000 (50 km/h maximális sebességű sebességváltóval vagy 40 km/h maximális sebességű sebességváltóval tárcsafékek nélkül)

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!