John Deere 7R sorozatú traktorok

Pic

A John Deere 7R sorozatú traktorok azt nyújtják Önnek, amik a legfontosabbak: lélegzetelállító teljesítmény, a kategória legjobb fülkéje, optimális kényelem, alacsony üzemeltetési költségek és maximális hasznos üzemidő. A kisebb teljesítményveszteség nagyobb hatékonyságot és nagyobb vonókapacitást eredményez. Ez az oka annak, hogy a John Deere 7R traktorok kiváló hatékonysága akár 95%-os általános traktorhatékonyságot eredményez. (JD 7310R e23 FT4 OECD teszt eredményei,alapján).

Napról napra a földeken dolgozik? Ehhez egy olyan megbízható traktorra lesz szüksége, amely megmutatja az utat a hatékonyabb munkavégzés felé. Minden bizonnyal olyan tulajdonságokat keres, mint a megfelelő fajlagos súly, a jó fordulékonyság a szántóföldön és a könnyű adaptálhatóság a szállítási feladatokhoz. Bizonyára fontos a kényelem és az egyszerű kezelhetőség is, de feltehetően elengedhetetlen a takarékos motor, amely bőséges teljesítménytartalékkal rendelkezik.

Erő még több feladathoz

A John Deere 7R traktorcsalád hat teljesen új modellel mutatkozik be, melyek mindegyike megfelel a fenti elvárásoknak, és amelyek 230 és 310 LE közötti névleges, és 260 ill. 340 LE közötti maximális IPM- Intelligens motorvezérléssel növelt teljesítményt kínálnak. Az összes típusban forradalmian új, az FT4 környezetvédelmi szabályoknak megfelelő motor dolgozik. Minden motorváltozatban a jól ismert Vistronic hűtőrendszer, valamint nagynyomású közös nyomócsöves (CommonRail) üzemanyag-fefecskendező rendszer teljesít szolgálatot.

A választás ereje

Az e23 egy egyedülálló sebességváltó-megoldás, amely igazolt eredményeket hoz, és gazdaságosságot biztosít. 23 előre- és 11 hátrameneti sebességfokozatot kínál az egyenletes váltás érdekében, illetve bármilyen munkakörülmény vagy munkagép esetén maximalizálja a hatékonyságot és a termelékenységet. Az e23 sebességváltó egyesíti a mechanikus erőátvitel előnyeit az AutoPowr fokozatmentes váltó könnyű kezelhetőségével, és három üzemmódban használható: teljesen automata, egyedi vagy kézi. A jobb vagy bal oldali irányváltó kar könnyű, kuplung nélküli irányváltást tesz lehetővé. A legnagyobb előremeneti fokozatok állandó fordulatszámon tartják a maximális sebességet. Az e23 váltó az AutoPowr-hoz képest jobb üzemanyaghatékonysággal dolgozik, így összességében átlagosan négy százalék üzemanyag-megtakarítást tesz lehetővé – amely a traktor teljes élettartamára vetítve jelentős nyereséget jelent. Minden traktormodellhez rendelhető. A fokozatmentes AutoPowr váltóval az indulástól a legnagyobb sebességig egyenletesen tud váltani, és mindezt egyetlen váltókarral és a kuplungpedál használata nélkül. Csak állítsa be a kívánt sebességet és az AutoPowr fenntartja azt, automatikusan alkalmazkodva a változó terheléshez. Négyféle sebességváltó-üzemmód használható: teljesen automata, egyedi és kézi váltó, illetve pedálos váltó, melynek segítségével külön szabályozhatja a haladási sebességet és a motor fordulatszámát.

Forradalmi eredmények a hatékonyság terén

Az új John Deere 7R széria fejlett technológiája könnyebbé teszi a nagyobb terhek szállítását, miközben ahhoz kevesebb üzemanyagot használ fel. A hidraulikus mellső hídrugózásnak (TLS+) és a teljes értékű mechanikus mellső hajtásnak (MFWD) köszönhetően a traktor nagyobb vonóerőt képes kifejteni a szántóföldön és a közúton egyaránt. Az AutoTrac műholdvezérlésű, automatikus kormányrendszer akár 90%-kal is csökkentheti az átfedéseket. A felhasználó egyetlen teendője, hogy kiválassza, a ± 2,5 cm pontosságot és időbeni megismételhetőséget biztosító RTK jelsugárzást a nagy precizitást igénylő munkákhoz. A FieldDoc minden szántóföldi alkalmazással kapcsolatos adatot automatikusan rögzít a külön rendelhető GreenStar 2630 monitorban. A talajelőkészítéstől a vetésig, a permetezéstől a műtrágyaszórásig, a rendszer segítségével pontosan dokumentálhatja, hogy mit, hol, mikor és ki végzett el. A John Deere 7R széria növelt emelőképességű hátsó hárompont-függesztőszerkezetet kapott, a nehéz vontatási és szántóföldi munkák kiszolgálásához. Az opciós mellső hárompontfüggesztés 5200 kg-os emelőképességgel és nagy működési tartománnyal rendelkezik. Nagyobb választék és egyszerűbb használat: ez a 7R széria TLT stratégiája. 3-sebességes hátsó TLT érhető el, amely tartalmazza a gazdaságos „E“ fokozatot is, amely 1730-as motorfordulatszám mellett üzemel. A nagyobb kezelői kényelem és a hatékonyság érdekében, a három TLT sebesség közvetlenül a CommandCenter-en keresztül kapcsolható. De bőséges a teljesítmény a mellső TLT-én is. A gyárilag beépíthető mellső TLT támogatja a távirányítású indítást, és az óramutató járásával megegyező vagy azzal ellentétes forgásirányú opciókat is.

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
John Deere 7230R/7250R/7270R/7290R/7310R
Névleges motorteljesítmény (97/68 EC) LE
230-310 LE
Névleges motorteljesítmény (97/68 EC) kW
170-228 KW
Névleges fordulatszám (1/perc) (97/68EC)
2100
Hengerek száma / Lökettérfogat (ccm)
6/6800-6/9000
Hátsó 3 pont
elektro-hidraulikus működtetés alap opcióként CAT III N vagy CAT III vagy CAT 3N/3
Hidraulika-rendszer (zárt/nyílt) központú
zárt központú, nyomás és áramlásszabályozott
Hidraulikaszivattyú (liter/perc)
opcionálisan választható 162 l/perc (PFC) vagy 223 l/perc (PFC)
Kihelyezett hidraulikacsatlakozó hátul
6 SCV
Középen elhelyezett hidraulikacsatlakozó
3 SCV
Emelőképesség a függesztő horgoknál (kg)
9208-10206

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!