John Deere 6M sorozatú traktorok

Pic

2020-ban továbbfejlesztésre kerültek a 6M sorozat univerzális traktorai. Tíz különböző teljesítményű, 90 és 195 lóerő közötti modell érhető el négy különböző tengelytávval. 90 és 120 lóerő között egy rövid tengelytávval és alacsony motorháztetővel szerelt konstrukció jelent meg, amely kifejezetten homlokrakodós feladatokra lett kifejlesztve. A többi modell a korábbi verziónál ismert kis, közepes és nagy vázzal elérhető.

Hatékonyság bonyolultság nélkül


Akár szántóföldi növény-, vagy zöldségtermesztéssel foglalkozik, vagy bérvállalkozó, a John Deere 6M traktor gyorsan megmutatja, mennyire hasznos tud lenni az Ön vállalkozásában. Ez az oka annak, hogy olyan emberek fejlesztették és gyártják, akik tökéletesen tisztában vannak azokkal a kihívásokkal és lehetőségekkel, amelyekkel Ön és a vállalkozása minden munkanap során szembesül. Egy állattartó gazdaságban például a rendkívül egyszerű 6M traktor csak kevés rendszeres karbantartást igényel, így Önnek bőségesen marad ideje az állataira. Az új fejlesztések jóvoltából a 6M sorozat vonzó alternatívája bizonyos versenytársak komplikáltabb – és drágább – traktorainak. 

6090M–6120M: Kompakt konstrukció, agilis teljesítmény

Kaszálás, rendterítés, bálázás és takarmányozás – az állattartás napi munkálatai gyorsan, egyszerűen elvégezhetők ezekkel a gépekkel. Rövid tengelytávjuk miatt homlokrakodóval végzett munkákhoz is tökéletesek.

6130M, 6140M: Általános felhasználásra

Elegendő teljesítmény akár komolyabb terhek szántóföldi vontatásához és nagyobb munkaeszközök kezeléséhez – kellő mozgékonyság homlokrakodóval végzett munkához, határozott közúti haladással.

6145M, 6155M: Tömör erő

Kemény, strapabíró, és teljesítményben sincs hiány a súlyosabb szántóföldi munkák, például a szántás, vetés elvégzéséhez – sok-sok szezonon keresztül.

6175M, 6195M: Nagy teherbírás és teljesítmény

Ha nagy, sok és kemény munkába fog, ezekkel a traktorokkal érdemes dolgozni. A bérvállalkozók a kimagasló közúti teljesítményük miatt is kedvelik ezeket a típusokat.

Szembeötlő fejlesztések

A John Deere-nál sohasem feledkeznek meg arról a tényről, hogy a mezőgazdaság egy olyan vállalkozás, amelyet csak törődéssel és intelligenciával lehet továbbfejleszteni. A  John Deere 6M sorozat ennek a filozófiának az ékes példája, és ez az oka annak, hogy az összes fődarab – a motorok, a sebességváltók és a teljes alváz – tervezését, fejlesztését és gyártását a John Deere végzi. És mindezek a részegységek tökéletes együttműködésre lettek tervezve. A 6M sorozat bizonyított erősségei és képességei a kezdetektől jól ismertek. Az új szériánál jelentős változásokon esett át a fülke belseje. A 6M-ben a munkatér kialakítása a traktor intuitív és egyértelmű üzemeltetését szolgálja. A legjobb gyakorlatot megtestesítő ergonómiai alapelveket követve a 6M jobb kéz felőli konzolja és az új, kompakt CommandARM™ tökéletesen illeszkedik az A-oszlopra helyezett új sarokoszlop kijelzőhöz – az így létrejövő zökkenőmentes gépkezelői élményt pedig még több üvegfelületbe foglaltuk, hogy Ön minden irányban széles, akadálytalan kilátást élvezhessen. Bizonyítottan bevált sebességváltó-kínálatunk(PowrQuad, AutoQuad, CommandQuad) a könnyebb kezelés és kényelem, valamint a kimagasló hatékonyság ötvözésével egészítik ki 6M sorozatú traktora erejét és nyomatékát. A 6090M–6155M típusokhoz „kúszó” sebességfokozat-opció is rendelhető, amellyel nagyon alacsony sebesség, 1000 ford./perc mellett akár 72 m/h is elérhető. A 6090M-6140M típusokhoz már elérhető az AutoPowr IVT fokozatmentes sebességváltó is.

A kényelem már nem luxus

A kellemetlen rezgések okozta kifáradás és stressz minimalizálása érdekében a 6M traktorok opciós, mechanikus fülkerugózással és TLS mellső hídrugózással is rendelhetők. A kimagasló sokoldalúság kimagasló hidraulikarendszert igényel. Az új 6M traktorokat ugyanaz a hátsó 3-pont függesztőszerkezet-geometria jellemzi, mint a prémium 6R sorozatunkat, és ugyanazzal a nagy emelési kapacitással is rendelhetők. A nyomás-és térfogatáram-kiegyenlítéses rendszer (PFC) 114 l/min maximális olajáramot képes létrehozni, ha azt a rendszer terhelése szükségessé teszi, illetve a 175 és 195 lóerős modelleknél elérhető a 155 liter/perc olajáramra képes szivattyú. A hosszú munkanapok miatt elengedhetetlen, hogy a vezetőt megóvjuk a fáradságtól. Ehhez egy olyan kezelőtér kell, amely pont úgy működik, ahogyan Ön szeretné, ahol a kezelőszervek kézre esnek, és nem korlátozzák a kilátást. Az ergonómiailag megfelelő munkakörnyezet nagyobb teljesítményt és kevesebb állásidőt eredményez. A 6M fülke egy csendes, kényelmes és tiszta kezelői környezetet biztosít számos funkcióval. 

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
John Deere 6090M/6100M/6110M/6120M/6130M/6140M/ 6145M/6155M/6175M/6195M
Névleges motorteljesítmény (97/68 EC) LE
90-195 LE
Névleges motorteljesítmény (97/68 EC) kW
67-143 KW
Névleges fordulatszám (1/perc) (97/68EC)
2 100
Hengerek száma / Lökettérfogat (ccm)
JD 6145M modellig: 4/4500 JD 6155M modelltől: 6/6800
Hidraulika-rendszer (zárt/nyílt) központú
Nyílt vagy zárt
Hidraulikaszivattyú (liter/perc)
Opcionálisan választható 80 l/perc (PC) vagy 114 l/perc (PFC) vagy 155 l/perc(PFC)
Kihelyezett hidraulikacsatlakozó hátul
4 SCV
Középen elhelyezett hidraulikacsatlakozó
3 SCV
Emelőképesség a függesztő horgoknál (kg)
4 350-9 050

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!