John Deere 6M sorozatú traktorok

Pic

2012-es bevezetésük óta a 6M sorozatú traktorok irigylésre méltó hírnevet szereztek, mint meghatározó, univerzális célú erőgépek. Erre a sikerre alapozva még gazdagabb felszereltséggel, még nagyobb teljesítménysűrűséggel és a IV. fokozatú emissziós szabályoknak való megfeleléssel fejlesztették tovább a 6M sorozatot. Mindezeket hozzáadva ahhoz a minőséghez és megbízhatósághoz, amelyről a John Deere név méltán híres, Ön olyan traktort kap, amely biztosítja mindazokat a sokoldalú képességeket, amelyekre Önnek szüksége van.

Hatékonyság bonyolultság nélkül

Akár szántóföldi növény-, vagy zöldségtermesztéssel foglalkozik, vagy bérvállalkozó, a John Deere 6M traktor gyorsan megmutatja, mennyire hasznos tud lenni az Ön vállalkozásában. Ez az oka annak, hogy olyan emberek fejlesztették és gyártják, akik tökéletesen tisztában vannak azokkal a kihívásokkal és lehetőségekkel, amelyekkel Ön és a vállalkozása minden munkanap során szembesül. Egy állattartó gazdaságban például a rendkívül egyszerű 6M traktor csak kevés rendszeres karbantartást igényel, így Önnek bőségesen marad ideje az állataira. Az új fejlesztések jóvoltából a 6M sorozat vonzó alternatívája bizonyos versenytársak komplikáltabb – és drágább – traktorainak.

Szembeötlő fejlesztések

A John Deere-nál sohasem feledkeznek meg arról a tényről, hogy a mezőgazdaság egy olyan vállalkozás, amelyet csak törődéssel és intelligenciával lehet továbbfejleszteni. A  John Deere 6M sorozat ennek a filozófiának az ékes példája, és ez az oka annak, hogy az összes fődarab – a motorok, a sebességváltók és a teljes alváz – tervezését, fejlesztését és gyártását a John Deere végzi. És mindezek a részegységek tökéletes együttműködésre lettek tervezve. A 6M sorozat bizonyított erősségei és képességei a kezdetektől jól ismertek. Az erőt a nagy teljesítményű Tier4/Stage4 emissziós normának megfelelő PowerTech PVS és PSS motorok optimalizált választéka biztosítja, továbbá itt van az új 6195M, az M sorozat zászlóshajója, a 195 lóerős névleges teljesítményével. A John Deere teljes alvázas felépítése olyan szilárd platformot biztosít, amely elnyeli a kerekek, a nehéz munkagépek, vagy a homlokrakodó által keltett terheléseket és ütéseket, és ellen is áll azoknak. Minden John Deere hajtómű egyesíti a bevált formatervezést az innovatív energiatakarékos technológiával. A 6M szériához ötféle hajtómű rendelhető: PowrQuad PLUS, AutoQuad PLUS és AutoQuad PLUS ECO, valamint Command Quad Plus és Command Quad Plus ECO. Mindegyik rendelkezik a könnyen kezelhető elektromos baloldali irányváltóval. Speciális feladatokhoz kúszó fokozat is rendelhető a 6110M, 6120M, 6130M, 6135M, 6145M és 6155M traktorokhoz. A John Deere 6M sorozat közismert sokoldalúságát a hozzá rendelhető függesztőszerkezetek, vonórudak és TLT-k egészítik ki, valamint az AUTOTRAC előkészítés és az ISOBUS kompatibilitás kényelme növeli a termelékenységet. Az új 6M traktorokon meghatározó az újonnan tervezett motorháztető, beleértve a fényszórók és a hűtőrács John Deere-ra jellemző stílusát.

A kényelem már nem luxus

A kellemetlen rezgések okozta kifáradás és stressz minimalizálása érdekében a 6M traktorok opciós, mechanikus fülkerugózással és TLS mellső hídrugózással is rendelhetők. A kimagasló sokoldalúság kimagasló hidraulikarendszert igényel. Az új 6M traktorokat ugyanaz a hátsó 3-pont függesztőszerkezet-geometria jellemzi, mint a prémium 6R sorozatunkat, és ugyanazzal a nagy emelési kapacitással is rendelhetők. A nyomás-és térfogatáram-kiegyenlítéses rendszer (PFC) 114 l/min maximális olajáramot képes létrehozni, ha azt a rendszer terhelése szükségessé teszi. A hosszú munkanapok miatt elengedhetetlen, hogy a vezetőt megóvjuk a fáradságtól. Ehhez egy olyan kezelőtér kell, amely pont úgy működik, ahogyan Ön szeretné, ahol a kezelőszervek kézre esnek, és nem korlátozzák a kilátást. Az ergonómiailag megfelelő munkakörnyezet nagyobb teljesítményt és kevesebb állásidőt eredményez. A 6M fülke egy csendes, kényelmes és tiszta kezelői környezetet biztosít számos funkcióval. Az új műszerfal az információkat kihangsúlyozza, és érthetően jeleníti meg, hogy a kezelőnek elég legyen egy pillantás is az értelmezéséhez. Míg a fülkét körbeölelő üvegezettség által a kezelő minden irányban élvezheti az akadálytalan kilátás előnyeit. Ami viszont nem látszik, az az a jellemző, ami védi Önt a kellemetlen rángatásoktól és rezgésektől, és amit csak akkor vesz észre, amikor már elindult: a mechanikus fülkerugózás.

 

 

 

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
John Deere 6110M/6120M/6130M/6135M/ 6145M/6155M/6175M/6195M
Névleges motorteljesítmény (97/68 EC) LE
110-195 LE
Névleges motorteljesítmény (97/68 EC) kW
81-143 KW
Névleges fordulatszám (1/perc) (97/68EC)
2 100
Hengerek száma / Lökettérfogat (ccm)
JD 5145M modellig: 4/4500 JD 6155M modelltől: 6/6800
Hidraulika-rendszer (zárt/nyílt) központú
Nyílt vagy zárt
Hidraulikaszivattyú (liter/perc)
Opcionálisan választható 80 l/perc (PC) vagy 114 l/perc (PFC)
Kihelyezett hidraulikacsatlakozó hátul
4 SCV
Középen elhelyezett hidraulikacsatlakozó
3 SCV
Emelőképesség a függesztő horgoknál (kg)
3 950-8 500

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!