John Deere M700-as sorozatú vontatott permetezők

Pic

Nagy teljesítmény, maximális hasznos üzemidő és a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költség. Ezek azok a tényezők, amire Önnek igazán szüksége van új permetezőgép esetén. Az általunk kínált M700/M700i sorozatú permetezőgépek testre szabott megoldásokat nyújtanak, amelyek az intenzív és a kevésbé intenzív növénytermesztéshez egyaránt ideálisak. A rendelhető opciók széles választéka rendkívül egyszerűvé teszi az ideális felszereltség összeállítását.

Precíziós növényvédelem

Akár az alapkivitelű John Deere M700-as, vagy az ISOBUS-szal felszerelt M700i modellt választja, mindkét esetben olyan vontatott szántóföldi permetezőgép mellett dönt, melyet sok éves megbízható és precíz permetezésre gyártottak. Természetesen rendelheti az M700/M700i modellt egyéb opciókkal felszerelve is, amelyekkel a permetezőgép teljesítménye tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez:

- a fejlett intelligens megoldások precizitást biztosítanak és csökkentik az inputköltségeket
- standard 12 Voltos áramellátás, vagy ISOBUS
- automatikus keretszakasz vezérlésre előkészítve
- BoomTrac – szórókeret szintezés és magasságszabályozás (csak az M700i változaton)
- AutoDilute automatikus vegyszerhigítás és öblítés (csak az M700i változaton)
- páratlan szórókeretstabilitás és élettartam, akár 10 szakasszal
- munkalámpák a nagyobb éjszakai termelékenységhez, LED lámpák az ISOBUS vezérlésű változatokon
- 280 l/min szivattyúteljesítmény
- 400 literes öblítő tartály
- John Deere minőség és szervizháttér

Tökéletes növényvédelem kulcsa: alacsony súlypont

Minél alacsonyabban található a gép súlypontja, annál stabilabb a gép. Az M700/M700i permetezőgépek tervezésekor is ezt tartották szem előtt, így a gépek stabilabbak, könnyebben irányíthatók, pontosabbak és könnyen szállíthatók, akár üres, akár tele tartállyal, akár szántóföldön, akár közúton és akár még lejtőkön is. Az alvázban alacsonyan elhelyezett tartályt a robusztus főváz teljesen körülveszi, ezáltal az M700/M700i súlypontja rendkívül alacsonyra került. Az így létrejött stabilitás és keresztirányú súlyelosztás lehetővé teszi, hogy a permetezőgép a szórókeret helyzetétől függetlenül munka közben is stabil maradjon.

Az Ön igényeihez szabott kapacitás

A rendelhető háromféle permetlétartály-mérettel (2400 l, 3200 l és 4000 l névleges térfogat) könnyű kiválasztani, hogy melyik M700/M700i modell illeszkedik a legjobban az Ön gazdálkodásához. Mindegyik változat pontosan ugyanazon minőségi szabványok alapján készül. A tartályok ellenálló polietilén alapanyaga sok-sok éven át problémamentes használatot biztosít. A sima, legömbölyített forma tökéletes a keveréshez, és kívül-belül egyaránt könnyű tisztán tartani. A mély gyüjtőtérrel és a meredeken lefutó tartályfenékkel minimális a permetlémaradék mennyisége, és még lejtős terepen is könnyű a lefejtés. A tartályokban nem találhatók kiálló felületek, vagy bemélyedések, amelyek akadályoznák a folyadékáramot vagy a vegyszer bekeverését. A száraz szintjelző az alapfelszereltség részét képezi, opcióként pedig digitális szintjeladó is rendelhető.

Intelligens megoldások

Az időzítés és a kijuttatási technológia csaknem ugyanolyan fontos, mint a megfelelő növényvédőszer megválasztása. Az M700/M700i permetezőgép széria mindegyik modellje rendkívüli termelékenységre képes a permetezési folyamat mindegyik fázisában. Ezek a gépek a permetezést egyszerűbbé, pontosabbá és költséghatékonyabbá teszik a tervezéstől kezdve a feltöltésen és a szállításon át a permetezésig, az öblítéssel és a maradék felhigításával bezárólag. Az M700i változathoz tartozó, opcióként választható GreenStar 2630 kijelzővel a permetezés dokumentálása is elvégezhető.

A kézi vezérlés egyszerűségétől kezdve a John Deere intelligens megoldásainak kényelméig, széles lehetőségek skálája áll rendelkezésére, hogy M700i permetezőjét pontosan az Ön igényeire szabja. A John Deere vontatott permetezőknél olyan intelligens funkciók érhetők el, amelyek használatával Ön maximalizálni tudja a permetezési hatékonyságot. (SectionControl, FieldDoc, iTec Pro stb.)

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
John Deere M724/M732/M740
Tartálykapacitás
2 400-4 000l
Szórókeret-szélesség
18-30 m
Típus
Két és három részre csukódó keret
Permetező szivattyú száll.telj.
280 l/min

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!