Orthman sorközművelő kultivátorok

Pic

Az Orthman 8000-es sorozatú sorközművelő család legújabb generációja a 8315. Az Orthmanra jellemző robusztus felépítménnyel és megrövidített kapaszártartó karok segítségével a legkülönbözőbb felhasználói igényeknek is megfelel a gép. A sorközművelő kultivátorok segítségével lehetőségünk van állományba történő UAN oldat kijuttatására, vagy igény esetén (technológiától függően) sorpermetezésre is.

Robusztus konstrukció

Az Orthman 8315 elérhető 4-24 soros változatokban, 75-76,2 cm vagy szélesebb sorközzel. Lehetőség van a sorok számától függően merev és csukható gerendelyes kivitelekre is. A 8315 sorközművelőt az Orthman GPS ReadyTracker IV aktív munkagép irányító rendszerével együtt használva a sorközön tartás pontossága és a területteljesítmény tovább növelhető, miközben a kezelői hiba kockázata minimalizálódik.

Orthman tartályozási lehetőségek

Az Orthman 8315 sorközművelők segítségével lehetőségünk van állományba történő Nitrosol kijuttatására vagy igény esetén (technológiától függően) sorpermetezésre is. A Nitrosol kijuttatása közvetlenül a növényi sorok mellé történik speciális, a kultivátor kapáira szerelhető saválló csövek segítségével. KITE-JET BASIC folyadék kijuttató rendszer, amely alkalmas oldat műtrágya kijuttatására vagy sávkezelésre. 80–250 l/ha kijuttatási tartományban lehet alkalmazni, természetesen ez függ a munkagép szélességétől, illetve a sebességtől. 6 soros gép esetén, 10 km/h sebesség mellet az alsó mennyiségi határ 120 l/ha. A rendszer 3 membrános 115 l/min teljesítményű szivattyúval van szerelve, elsősorban hidrosztatikus hajtással. Csepegésgátló membránok akadályozzák meg a tábla végi forgókban a csepegést.

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
Orthman 8315 sorközművelők
Sorok száma
4-24 sor
Kivitel
Merev vagy csukható vázas
Művelőeszközök
Single Piece Sweep vagy Western Sweep

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!