Rauch Axis műtrágyaszórók

Pic

A Rauch immáron több mint 95 éves tapasztalattal rendelkezik a műtrágyaszóró-gyártásban. Évente több, mint 16 ezer gépet gyárt le. Az Agritechnikán 2013-ban és 2015-ben is aranyéremmel díjazott gyártó immáron több, mint 150 szabadalmat jegyeztetett be. A Rauch Axis 30.2; 30.2 W (mérleges) és 50.2 műtrágyaszórók leginkább a közepes és nagyobb mezőgazdasági termelők számára biztosítanak ideális megoldást a növényápolásban.

Ha egy győztessel képzeli el a tápanyag-utánpótlást

A Rauch Axis 30.2; 30.2 W (mérleges) és 50.2 műtrágyaszórók a közepes és nagyobb mezőgazdasági termelők részére biztosítanak megoldást a gyors, precíz és hatékony tápanyag-kijuttatásra, továbbá lehetőséget nyújt a táblára tápanyag- vagy hozamtérkép alapján történő, GPS vezérlésű, változtatható mennyiségű kijuttatásra. Az Axis kéttárcsás műtrágyaszórók alkalmasak szilárd műtrágyák nagy munkaszélességben történő pontos és egyenletes kijuttatására. A több nagydíjjal is jutalmazott, valamint 10 szabadalommal védett Axis műtrágyaszórók CDA (koaxiális adagolás-állítás) rendszere egyaránt gondoskodik a mennyiség és az adagolási pont egyszerű állításáról. Az alaptartály térfogata a felhasználó igényeinek megfelelő tartálytoldatokkal modelltől függően akár 4200 literig bővíthető, így könnyedén igazítható az üzemeltető traktorhoz. Az Axis műtrágyaszórókra felszerelt TELIMAT T-25 mezsgyeszóróval elkerülhetjük a táblaszéleken, utak, csatornák mellett feleslegesen kiszórt műtrágyaszórást is. Lehetőség van a nagyobb térfogatú műtrágyaszórókat egy szállítókocsi segítségével, akár kisebb teljesítményű (80 LE) traktorral is üzemeltetni.
Az anyag-áram elzárása, szabályozása elektromos munkahenger segítségével, a műtrágya fajtájától, a munkaszélességtől és haladási sebességtől függően automatikusan történik. A W (mérleges) kivitel folyamatosan méri a tartályban lévő műtrágya tömegét, és ezáltal pontosítja a szabályozást, továbbá pontosan dokumentálható a kijuttatott műtrágya mennyisége. A Rauch műtrágyaszórók csúcsát az intelligens változatok alkotják. Az intelligens gépek hidraulikus hajtású röpítőtárcsája és az elektromos anyagáramlás szabályzása páratlan adagolási pontosságot biztosít. A Rauch intelligens műtrágyaszórói alkalmasak a munkaszélesség automatikus és fokozatmentes megváltoztatására táblakontúr alapján.

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Szórásszélesség
12-50 m
Tartálykapacitás
1400-4200 kg
Tömeg
355-710 kg

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!