Hagie önjáró permetezők

Pic

A gyártás története egészen 1947-ig nyúlik vissza, amikor is megjelent a világ első önjáró permetezőgépe, a Hagie. A permetezőgép összes alkotóeleme a kimagasló menetteljesítményt és produktivitását szolgálja, legyen szó a választható 30 méteres keretszélességről, a John Deere intelligens megoldások elérhetőségéről, a 2 méteres hasmagasságról vagy éppen a felépítésének fő elvéről, a frontkeretről, amely könnyebb rálátást biztosít a gépkezelőnek a keretre.

Hatékony permetezés a növényállomány teljes tenyészidejében

A HAGIE legfontosabb előnyei között elsőként a John Deere intelligens megoldások rendelkezésre állását, a 2 méteres hasmagasságot, az egyedülálló szántóföldi menetteljesítményt és a kimagasló produktivitást érdemes kiemelni. A gépkezelők maximális komfortját a prémium fülke és a már jól bevált John Deere automata kormányzás biztosítja. A gép 2 méteres szabad hasmagassága lehetőséget nyújt az inputanyagok kijuttatására a növény teljes tenyészidejében. A 300 LE teljesítményű Cummins erőforrás, az egyedülálló hidrosztatikus hajtás és a légrugós felfüggesztés lehetővé teszi a kimagasló szántóföldi és közúti menetteljesítményt, az összkerékkormányzással pedig minimalizálhatjuk a taposási kárt a kiváló manőverezőképesség mellett.

Hagie STS 12 önjáró permetezőgép fontosabb paraméterei

 - QSB 6,7 Literes Cummins T4F Common Rail dízelmotor változó geometriás turbófeltöltővel (300LE)
 - hidrosztatikus hajtású járószerkezet, állandó, intelligensen vezérelt összkerékhajtás. (Sauer hidrosztatika rendszer, Danfoss H1-Series hidraulikaszivattyú)
 - négy, egymástól független légrugós felfüggesztés (200 mm rugóút), egyedülálló szántóföldi menetteljesítmény akár 33 km/h munkasebességnél is
 - 800 liter/perc kimeneti teljesítménnyel rendelkező permetező szivattyú
 - 4500 literes rozsdamentes acél permetlétartály 3"-os Banjo feltöltő csatlakozóval
 - front szabadráfolyású feltöltési lehetőség, 3''-os gyorscsatlakozóval, 12 V csatlakozóval és oldalsó feltöltési lehetőség, 3''-os gyorscsatlakozóval, 12 V csatlakozóval, 22 l-es vegyszerbekeverővel, 1400 l/min teljesítményű feltöltő szivattyúval és kannamosó fejjel
 - Norac ultrahangos keretmagasság érzékelő automatika (5 szenzor)
 - prémium LED keret-megvilágítás, Night Spray kiegészítő fúvóka-megvilágítás (kék LED szúrófény a fúvókákra)
 - hidraulikus nyomtáv-állítás (3,05 m - 4,06 m) automatikus kerékösszetartás beállítással
 - prémium fülke (hűthető/fűthető bőrülés, bőr borítású kormány, hűtődoboz, Bluetooth Rádió, digitális klíma, elektromosan állítható tükrök)
 - 10 ponton állítható vezetőülés, 3 ponton állítható kormányoszlop

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
HAGIE STS 12
Motorteljesítmény [LE]
300 LE
Tartálykapacitás
4500 l
Hasmagasság
197 cm

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!